Professions
Companies
count-province
464 Results
Psycholoog NIP | Kinder- en jeugdpsycholoog

Populair

course image
€ 760 - 770 Cursus- en Vergadercentrum Domstad 16-01-2024

ACT Basiscursus

course image
€ 740 CCD Arnhem 12-03-2024

BLENDED Licht verstandelijke beperking (LVB) en verslaving

Suggesties

course image
€ 595 CCD Arnhem 14-03-2024

Slaap: diagnostiek en behandeling van slaapstoornissen

course image
€ 2995 Vergader- en Conferentiecentrum Soeterbeeck 28-11-2024

Dementie op jonge leeftijd

Uitgelicht

course image
€ 335 Eindhoven 09-03-2024

Masterclass hoogbegaafdheid

Onze selectie

course image
€ 420 BCN Arena Amsterdam 15-03-2024

Omgaan met verbale agressie

course image
€ 190

Online training: Wet zorg en dwang

08 Dec
Dec
09:00

Lemion bv

Physical course - single
Bilderberg Résidence Groot Heideborgh
0-5
Psychodiagnostiek is een essentieel onderdeel in het handelen van van elke clinicus. Dit curriculum bestaat uit een reeks masterclasses waarin de vigerende wetenschappelijke inzichten, de klinisch theoretische modellen, visies en de toepassing ervan in de dagelijkse praktijk aan de orde komen. In de masterclasses is aandacht voor de huidige stand van de wetenschap, klinisch-theoretische verdieping en praktische toepassing door middel van casuïstiek uit jouw eigen praktijk. Door het volgen van de masterclasses verbreed je je kennis en kunde en blijf je op de hoogte van de huidige stand van zaken van het vakgebied van de psychodiagnostiek.
€ 455
Company Logo
08 Dec
Dec
09:30

Lemion bv

Physical course - single
Beatrix Building Jaarbeurs
0-5
Ben je voor het sociaal herstelmodel of voor het medisch model? Denk je dat psychiatrische ziekten bestaan of geloof je niet in stoornissen? Ben je tegen de DSM-5-TR of denk je dat het nu eenmaal de beste classificatie is die we nu hebben? Vind je dat stemmen horen een algemeen menselijk fenomeen is of vind je dat psychotische hallucinaties een essentieel psychiatrisch symptoom zijn? Of ben je een wijze psychiater, psycholoog of verpleegkundig specialist die niet wil reduceren en in staat is om deze verschillende modellen te integreren?
€ 355
Company Logo
08 Dec
Dec
09:30

Cure & Care Development

Physical course - single
CCD Arnhem
100-105
De vervolgopleiding Cognitieve Gedragstherapie (CGT) vervolgopleiding heeft als uitgangspunt dat protocollaire behandelingen en behandeling op maat elkaar niet uitsluiten, maar juist kunnen en moeten aanvullen. Je leert de vaardigheden die nodig zijn om een protocollaire behandeling adequaat uit te voeren en om in voorkomende gevallen het behandelplan zodanig aan te passen en een (deel)behandeling op maat te ontwerpen en uit te voeren.
€ 3000
Company Logo
08 Dec
Dec
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - single
Utrecht
4-8
Een goede combinatie bij de behandeling van persoonlijkheidsstoornissen
Bij de behandeling van mensen met persoonlijkheidsproblematiek kan een combinatie van schematherapie en EMDR heel effectief zijn. In deze cursus leer je hoe je trauma's behandelt binnen een persoonlijkheidsbehandeling en oefen je met werkwijzen die hun nut in de praktijk bewezen hebben. Zo leer je hoe schematherapie en EMDR elkaar aanvullen, elkaar kunnen afwisselen en geïntegreerd kunnen worden.
€ 325
Company Logo
08 Dec
Dec
09:30

Psy-zo! Onderwijs

Physical course - single
Groningen
3-6
Een goed begrip van de werkgeheugentheorie kan je helpen de effectiviteit van je EMDR behandelingen te verbeteren. Wat doe je bijvoorbeeld als de SUD niet daalt en EMDR niet werkt?
€ 295
Company Logo
08 Dec
Dec
10:00

King Nascholing

Physical course - single
Seats2meet.com Amersfoort
50
In deze cursus wordt de diagnostiek en behandelmogelijkheden bij enkelvoudig, complex trauma en rouw behandeld, vanuit een cognitief gedragtherapeutische optiek. De nadruk in deze cursus ligt op de diagnostiek en behandeling van trauma.
€ 1695
Company Logo
08 Dec
Dec
13:30

Cure & Care Development

Webinar
Online
3
In deze cursus bespreken we wanneer er sprake is van problematisch gamen en hoe dergelijk gedrag te verklaren valt vanuit een biopsychosociaal model. Vervolgens bespreken we op welke manier dit problematisch gamegedrag aangepakt kan worden middels technieken vanuit de cognitieve gedragstherapie.
€ 200
Company Logo
09 Dec
Dec
09:00

ACT in Actie

Physical course - series
Den Bosch
30-51
ACT in Actie biedt een 5-daagse geaccrediteerde basiscursus Acceptance and Commitment Therapy (ACT) aan. Tijdens deze cursus leg je een gedegen theoretische basis, en maak je door ervaringsgericht leren ook zelf kennis met de verschillende ACT-oefeningen.
€ 1095
11 Dec
Dec
09:00

Accare Opleidingen

Webinar
Online
18-19.5
In deze online basistraining worden de modules 1 t/m 4 van de ADOS-2 behandeld. Je krijgt de nodige informatie over de methode, het materiaal, de afname en de scoring. Daarnaast worden van diverse modules gezamenlijk een afname gescoord, waarna deze wordt besproken en de consensusscore wordt uitgelegd. Zo wordt ervaring opgedaan met het scoren en waarderen van gedrag in alle leeftijdscategorieën.
€ 750
11 Dec
Dec
09:30

FORTIOR

Physical course - single
Volksuniversiteit Utrecht
Deze scholing vindt plaats in een informele setting. Hier kun je in een kleine groep (maximaal 8 personen) onder begeleiding van GZ-psycholoog Wilma Mathurin ervaringen uitwisselen en intensief oefenen met de SEO-R² in je eigen casus.
€ 350
11 Dec
Dec
09:30

RINO Groep Utrecht

Physical course - series
Utrecht
12-18