This course is expired

Dutch Association of Supportive Care in Cancer (DASCC) symposium

kankeroncologieMucositisgastro-intestinale mucositisorale mucositis

Op maandagmiddag 24 juni 2024, organiseert Congress Care in opdracht van de Dutch Association of Supportive Care in Cancer (DASCC) de eerste (jaarlijkse) editie van het DASCC symposium met als thema Mucositis.

50 - 85
0-3 Points
Congres
Physical course - single

Prices

Variable € 50 - 85

Professions

Diëtist
Accreditation in request
ADAP
Ergotherapeut
Accreditation in request
ADAP
Geregistreerd-mondhygiënist (tijdelijke BIG-registratie)
3 Points
KRM
Huidtherapeut
Accreditation in request
ADAP
Logopedist
Accreditation in request
ADAP
Description

Dit symposium heeft een praktische insteek. Naast dat de stand van zaken uit de literatuur wordt gepresenteerd, zal worden afgestemd wat de richtlijnen gaan zijn voor de preventie en behandeling van orale en gastro-intestinale mucositis onder Nederlandse zorgverleners. Dit resultaat wordt op papier gezet en verspreid onder diverse gremia en relevante media van wetenschappelijke verenigingen (nieuwsbrieven, tijdschriften). Langere termijn insteek is gericht op landelijke uniformering van informatie en adviezen omtrent bijwerkingen. Voor het DASCC congres 2025 staat Oncodermatologische bijwerkingen op de agenda.


DOELGROEP 

Het DASCC symposium is dit jaar bedoeld voor alle professionals die betrokken zijn bij de preventie en behandeling van mucositis, zoals radiotherapeuten, medisch oncologen, hoofd-hals oncologisch chirurgen, kaakchirurgen, huisartsen, verpleegkundigen, mondhygiënisten, tandartsen, IKNL-consulenten, psychologen, diëtisten, fysiotherapeuten, logopedisten en radiotherapeutisch laboranten.

Congress Care

info@congresscare.com
6901415
16, Europalaan, 's-Hertogenbosch, 5232BC