Huisarts & Pensioen

2024
pensioenhuisartsLHV

Waarom is pensioen zo duur? Blijft er later nog pensioen voor mij over? En wat gebeurt er met mijn premie? U leert over pensioen in het algemeen en de (nieuwe) pensioenregeling voor huisartsen in het bijzonder. Met voorbeelden zodat u pensioen kan betrekken in uw financiële planning als huisarts.

05 nov. 2024
20:00 - 21:00
Gratis
In aanvraag
Online
Webinar
Webinar

Prijzen

Gratis

Datum en locatie

05 nov. 2024
20:00
21:00
Online

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in aanvraag
ABC1
Huisarts
Accreditation in aanvraag
ABC1
Physician Assistant
Accreditation in aanvraag
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
Accreditation in aanvraag
ABC1

Programma

Omschrijving

Waarom is pensioen zo duur? Blijft er later nog pensioen voor mij over met de nieuwe Pensioenwet? En wat doet het pensioenfonds eigenlijk met mijn geld?

 

Om ooit te kunnen stoppen met werken, zetten we nu al geld opzij. Dat doen we samen met onze collega-huisartsen, omdat het verplicht is en omdat dat veel voordelen heeft. Ook na de invoering van de nieuwe pensioenwet waar nu veel over te doen is.

 

Tijdens het webinar “Huisarts & Pensioen” leert u meer over pensioen in het algemeen en de pensioenregeling voor huisartsen in het bijzonder. Aan de hand van concrete voorbeelden laten wij u zien welke keuzes u wanneer kunt maken en hoe u dit kunt betrekken in uw eigen financiële planning als huisarts? We gaan dieper in op het nieuwe pensioenstelsel en laten zien hoe we uw pensioenpremie beleggen en welke keuzes we daarbij maken.

Pensioenfonds voor Huisartsen

contact@huisartsenpensioen.nl
0884629462
256, Hoofdstraat, Driebergen, 3972LK