Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Nascholen in Roemenië - Een "bloedserieuze" cursus in het land van Graaf Dracula 2019

  Met een volledig nieuw programma, welke op dit moment ontwikkeld wordt door de voorbereidingscommissie, organiseren wij ook in 2019 weer een bijzondere meerdaagse cursus in het Karpatengebergte. Naast een zeer gevarieerd cursusprogramma rondom het thema "Bloed" is er genoeg ruimte om het prachtige berglandschap en de Roemeense cultuur te bewonderen. Ook zullen we het ware verhaal van Dracula uit de oorspronkelijke bronnen horen en in zijn voetsporen wandelen...

  place Sinaia
  add 22.0 punten
  euro_symbol € 1,799.00

  * Prijs: € WDH-lid: € 1.799,00 per deelnemer Geen WDH-lid: € 1.999,00 per deelnemer Partnerprijs: € 1.235,00 De prijs is gebaseerd op een tweepersoonskamer. Indien u wenst hier alleen, zonder collega of partner, gebruik van te maken dan komt er een toeslag van € 550,00 bij.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  29-09-2019 t/m 05-10-2019 Onbekend Sinaia
  description

  Omschrijving

  We verblijven in Sinaia "de Parel van de Karpaten", vroeger het zomerverblijf van de Roemeense koningen. Van daaruit zullen we dagtrips maken, o.a. naar het Peles- en Bran kasteel waar Bram Stoker geïnspireerd raakte voor zijn film "Dracula". Er is genoeg gelegenheid om bergwandelingen te maken. Partners zijn uiteraard van harte welkom.

  We eindigen met een overnachting in Boekarest waar we, in het Oude Centrum, de nostalgie en de sfeer van " La Belle Epoque" nog kunnen proeven...                                 

  REIS en VERBLIJF

  De vliegreis heen is op zondag 29 september en terug op zaterdag 5 oktober. 

  Als u de reis wilt verlengen kunt u bij de aanmelding aangeven dat u op andere data wilt vliegen.  

  We verblijven in Hotel Foisorul cu Flori in Sinaia.

  In Boekarest verblijven we in Novotel Bucharest City Centre. Dit hotel is in het oude centrum op loopafstand van veel bezienswaardigheden. 

  list

  Programma

  Er is een wetenschappelijk programma voor 22 accreditatie-uren en daarnaast wordt een interessant ontspanningsprogramma geboden. 

  Binnen het wetenschappelijk programma zit ook één dag bezoek aan huisartsenpraktijken en een opleidingsinstituut voor huisartsen in Brasov.

   

  Met een aantal nieuwe onderwerpen en andere bezoeken aan dit prachtige land is het voor huisartsen die in 2017 en 2018 hebben deelgenomen, ook weer meer dan de moeite waard om in 2019 deel te nemen!

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up