This course is expired

Nooit meer doen alsof

Een nieuwe kijk op duurzame inzetbaarheid
duurzaamheid

Het valt niet mee om in deze tijd huisarts te zijn. De werkdruk is torenhoog, te vaak deal je met agressiviteit en nadenken hoe je nu eigenlijk zélf je loopbaan zou willen ontwikkelen is onder die druk extra lastig. Kortom, duurzame inzetbaarheid van huisartsen staat onder druk. Wat kunnen huisartsen zelf doen om het tij te keren?

60
In Request
Nascholing
Physical course - single

Prices

Regular € 60
Discounts
€ 60
Members Only

Professions

Arts voor verstandelijk gehandicapten
Accreditation in request
2 Points
ABC1
Doktersassistent
Accreditation in request
2 Points
CADD
Huisarts
Accreditation in request
2 Points
ABC1
Physician Assistant
Accreditation in request
2 Points
ABC1
Praktijkmanager
Accreditation in request
2 Points
KPM

Speakers

Aukje Nauta

Psycholoog
Aukje Nauta is psycholoog, schrijver en spreker. Aan de Universiteit Leiden is ze bijzonder hoogleraar. Ze is veelgevraagd expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Haar jongste boek is getiteld ‘Nooit meer doen alsof’.

Goals

De leerdoelen zijn:

Je kwetsbaar durven opstellen, dit is de basis van duurzame inzetbaarheid
Authenticiteit leidt tot meer werkenergie en betere resultaten
Praktische handvatten om duurzame inzetbaarheid bij jezelf en bij anderen te stimuleren

Program

Description

Aukje Nauta is psycholoog, schrijver en spreker. Haar jongste boek is getiteld ‘Nooit meer doen alsof’. Eerder schreef ze managementboeken als Tango op de werkvloer en Anders Werken. Ze is veelgevraagd expert op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Aan de Universiteit Leiden is ze bijzonder hoogleraar. Tot 2022 was ze partner van Factor Vijf Organisatieontwikkeling. Werkte bij TNO en Randstad en was vier jaar lang kroonlid van de SER.

Deze lezing is een mix van wetenschappelijk onderzoek, pijnlijk herkenbare voorbeelden op en buiten de werkvloer, persoonlijke onthullingen en kleine opdrachten. Er worden concrete tips gedeeld over wat huisartsen in de (besturing van hun) praktijk anders kunnen doen waardoor ze voortaan ‘huppelend’ naar hun werk gaan.

Ook wordt er ingegaan over het belang van een open cultuur waarin iedereen zich uitspreekt over wat anders zou moeten. Maar ook over wat men zelf in het beroep van huisarts lastig vindt en waarvoor men zich misschien wel schaamt. Zodat niemand de schone schijn hoeft op te houden en doet alsof het allemaal prima is vol te houden en u samen naar oplossingen kunt zoeken ter versterking van eigen en andermans duurzame inzetbaarheid.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
085048000
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL