Live Webinar Pensioen & Huisarts

Woensdag 23 september 2020 20:00
Sarah Boers
Bram Stegeman
Huisarts en voorzitter SPH
Diana Lucassen
Diana Lucassen
Huisarts en bestuurslid BPV
Kasper Maltha
Kasper Maltha
Waarnemend huisarts
Marloes Bosker
Marloes Bosker
Waarnemend huisarts

Thema's

Tijdens het webinar worden de prangende vragen die onder huisartsen leven beantwoord. Zo krijgt u onder andere antwoord op de volgende vragen:
Wat kost pensioen?
Waarom is het verplicht?
Wat levert het me op?
Heb ik zelf invloed?
Wat gaat er veranderen?

Introductie

Bij het woord pensioen denkt u waarschijnlijk aan (veel) later. Aan een inkomen nadat u gestopt bent met werken. Maar toch betaalt u hier nu al flink voor. Kan dat wel uit? En wat mag u hiervoor terug verwachten? En waarom bent u als huisarts verplicht om deel te nemen aan het Pensioenfonds voor Huisartsen (SPH)?

In samenwerking met de LHV en SPH organiseren we een webinar over pensioen. Uw pensioen. Waarin we de basis uitleggen (hoe werkt pensioen, wat kost het), vertellen hoe u zelf invloed kunt uitoefenen en nemen we u mee in de veranderingen die komen.

Aan de hand van uw vragen en opmerkingen leggen uw collega’s en de financieel planners van SPH graag uit hoe uw pensioenregeling werkt. Met voorbeelden uit de praktijk in begrijpelijke taal.

Praktische informatie

Datum: Woensdag 23 september 2020
Tijd: 20:00 - 21:30
Kosten: Gratis
Accreditatie:Via LHV, 2 punten

Achtergrondinformatie sprekers

Bram Stegeman Bram Stegeman
Huisarts en voorzitter SPH

Huisarts in Maarssen en voorzitter van SPH. Al jaren verbonden aan het pensioenfonds en momenteel als voorzitter betrokken bij de grootste verandering sinds de oprichting van het fonds; pensioenregeling 2.0.

Diana Lucassen Diana Lucassen
Huisarts en bestuurslid BPV

Huisarts in Vinkeveen en bestuurslid BPV (Beroepspensioenvereniging huisartsen). Heeft er mede voor gezorgd dat waarnemend huisartsen pensioen mochten gaan opbouwen bij SPH en legt graag uit waarom dat toen en nu een goed idee is.

Kasper Maltha Kasper Maltha
Waarnemend huisarts

Huisarts en mede-oprichter Huisarts van de Toekomst. Kritische waarnemer die vraagtekens zet bij het verplicht stellen van het pensioen voor zelfstandige ondernemers.

MarloesBosker Marloes Bosker
Huisarts en vertegenwoordiger van waarnemend huisartsen

Waarnemend huisarts en actief in de Vergadering van Afgevaardigden (VvA) van de BPV om de stem van waarnemend huisartsen te vertegenwoordigen.