e-Xpert: Klinisch redeneren met de ABCDE methode – Secondary survey

e-learningABCDE

Productomschrijving: Wanneer een patiënt in kritieke toestand wordt binnengebracht op de spoedeisende hulp wordt er altijd volgens een vaste methodiek gewerkt om een patiënt na te kijken. Deze methode wordt de ABCDE-methode genoemd. Hierbij staat de A voor ‘Airway’, de B voor ‘Breathing’, de C voor ‘Circulation’, de D voor ‘Disability’ en de E voor ‘Exposure’. Op deze manier wordt een patiënt altijd volledig nagekeken...

15
0.5 Points
E-learning
E-learning

Prices

Regular € 15

Professions

Anesthesioloog
0.5 Points
ABAN-C2
Arts klinische chemie
0.5 Points
ABAN-C2
Arts nucleaire geneeskunde
0.5 Points
ABAN-C2
Arts voor verstandelijk gehandicapten
0.5 Points
ABC1
Artsen | Mondziekten en kaakchirurgie (kaakchirurg)
0.5 Points
ABAN-C2

Skills

Medische handelen 60 %
Kennis en wetenschap 20 %
Professionaliteit en kwaliteit 20 %
Description

Productomschrijving:

Wanneer een patiënt in kritieke toestand wordt binnengebracht op de spoedeisende hulp wordt er altijd volgens een vaste methodiek gewerkt om een patiënt na te kijken. Deze methode wordt de ABCDE-methode genoemd. Hierbij staat de A voor ‘Airway’, de B voor ‘Breathing’, de C voor ‘Circulation’, de D voor ‘Disability’ en de E voor ‘Exposure’. Op deze manier wordt een patiënt altijd volledig nagekeken zonder daarbij iets te vergeten. In deze e-learning wordt specifieke aandacht gegeven aan de ‘secondary survey’.


ExpertCollege BV

Wie weet beter waar de behoefte aan kennis ligt dan de mensen van de werkvloer? Het ExpertCollege team bestaat uit artsen en verpleegkundigen die hun klinische werkzaamheden en ervaring combineren met onderwijsontwikkeling. Zij worden bijgestaan door de beste grafische ontwerpers en software designers. De resultaten: e-learning met een leerervaring zoals u nog nooit eerder heeft meegemaakt. Het leersysteem, de animaties, het gebruiksgemak en de medische inhoud vullen elkaar op een vloeiende en praktische wijze aan. Doorloop de opleidingen en ontdek, net als velen voor u, dat de e-learning van ExpertCollege precies die kennis biedt op de gebieden waar u als zorgprofessional naar op zoek bent. Een goede ondersteuning is voor ons vanzelfsprekend. Altijd staan onze technische, inhoudelijke en strategische experts voor u klaar. Voor de kleinste vragen tot instellingsbrede implementatietrajecten kunt u vertrouwen op ons deskundig advies.
info@expertcollege.com
0205453380
1, Gondel, Amstelveen, 1186 MJ