This course is expired

Webinar over beleid en bekostiging 2022

Webinar Beleid en bekostiging
beleidbekostiginghuisartshuisartsenpraktijkhuisartsencoronaviruscoronacoronapandemie

Belangrijk!: Alleen de live-uitzending van dit webinar is geaccrediteerd, het on-demand terugkijken niet! U zult geen punten meer ontvangen voor het volgen van het webinar. Er gaat in 2023 veel gebeuren in de huisartsenpraktijk. Wat gaat het IZa getekend of niet betekenen voor uw dagelijkse praktijk? Denk aan Meer Tijd voor de Patiënt, de ANW, Administratieve lasten, contractering zorgverzekeraar, bekostiging(sonderzoek),. Te veel om op te noemen. Volg daarom op 16 november het webinar over Beleid en bekostiging.

Free
1 Points
Online
E-learning
E-learning

Prices

Free

Professions

Praktijkmanager
25 Nov 2021
25 Nov 2022
1 Points
KPM

Speakers

Chris Sonneveld

.

Lisette Romijn

.

Robbert Polet

.

Ad Vermaas

.

Goals

U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.

U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
• U weet hoe per 2023 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk
Description

Belangrijk! Het on-demand terugkijken van dit webinar is niet geaccrediteerd, u zult geen punten ontvangen voor het volgen van het webinar.


16 november kunt u het geaccrediteerde webinar (1 punt) over beleid en bekostiging 2022 bekijken. Daarna blijft het mogelijk on-demand te kijken, maar hiervoor krijgt u geen accreditatie punt.

We hebben het beste uit de regiobijeenkomsten (240 min) in een webinar van 60 minuten voor u samengevat. Adviseurs van de Landelijke Huisartsen Vereniging praten u bij op de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Ook gaan we in op de achtergrond en ontwikkelingen van het Integraal Zorgakkoord. 

 

Online magazine

U krijgt toegang tot het online magazine Beleid & bekostiging met korte weergave van de regiobijeenkomsten en alle linkjes naar handige producten en diensten waarmee u morgen het verschil kunt maken in de praktijk.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
085048000
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL