Webinar over beleid en bekostiging 2022

Webinar Beleid en bekostiging
beleidbekostiginghuisartshuisartsenpraktijkhuisartsencoronaviruscoronacoronapandemie

Belangrijk!: Alleen de live-uitzending van dit webinar is geaccrediteerd, het on-demand terugkijken niet! U zult geen punten meer ontvangen voor het volgen van het webinar. Wat staat u als huisarts in 2022 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? Ieder jaar organiseert de LHV regio- bijeenkomsten en een afsluitend webinar. Geaccrediteerd en gratis voor LHV-leden. Heeft u de live bijeenkomsten gemist? Zet dan nu 25 november 19:30 in uw agenda en meldt u aan. Na alle regiobijeenkomsten is dit de laatste kans om geaccrediteerd deze informatie te verkrijgen en het online magazine te ontvangen.

Free
1 Points
Online
E-learning
E-learning

Prices

Free

Professions

Huisarts
25 Nov 2021
24 Nov 2022
1 Points
CvAH

Speakers

Chris Sonneveld

.

Lisette Romijn

.

Robbert Polet

.

Ad Vermaas

.
Description

Belangrijk! Het on-demand terugkijken van dit webinar is niet geaccrediteerd, u zult geen punten ontvangen voor het volgen van het webinar.


25 November kunt u het geaccrediteerde webinar over beleid en bekostiging 2022 bekijken. Daarna blijft het mogelijk on-demand te kijken, maar hiervoor krijgt u geen accreditatie punt.

We hebben het beste uit de regiobijeenkomsten (240 min) in een webinar van 80 minuten voor u samengevat. In een afwisseling van presentaties en tafelgespreken wordt u door een collega huisarts, beleid & financieel specialisten geïnformeerd over:

  • Bekostiging (Ontwikkelingen, cijfers & index)
  • Extra zorggeld
  • Corona
  • WTZa
  • Capaciteit (Huisartsentekort / ondersteunend personeel)
  • Contractering & Hoofdlijnen akkoord

 

Online magazine

U krijgt toegang tot het online magazine Beleid & bekostiging met korte weergave van de regiobijeenkomsten en alle linkjes naar handige producten en diensten waarmee u morgen het verschil kunt maken in de praktijk.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
085048000
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL