• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Eendaagse cursus: ‘Steriliteit en veiligheid op de poliklinische operatiekamer’

  In deze eendaagse cursus ‘Steriliteit en veiligheid op de poliklinische operatiekamer’ leren we je veilig en steriel werken op de poliklinische operatiekamer van jouw ziekenhuis of huisartsenpraktijk. Onze docenten zijn zelf werkzaam op de chirurgische afdeling van grote Nederlandse ziekenhuizen.


  place Rotterdam
  add 4.0 punten
  euro_symbol € 325.00
  access_time 13:00 - 18:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-03-2021 13:00 - 18:00 Rotterdam
  description

  Omschrijving

  Locatie, tijd en bereikbaarheid

  De cursus vindt plaats op maandagmiddagen en duurt van 13:00 uur tot uiterlijk 18:00 uur. De cursus worden gegeven op Parklaan 8 te Rotterdam.

  De Parklaan is met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar; de tramhaltes Westplein en Kievitslaan bevinden zich op enkele minuten loopafstand en op 14 minuten loopafstand bevinden zich bus-/tramhalte en metrohalte Leuvehaven. Voor een persoonlijk reisadvies verwijzen wij je graag naar www.9292.nl. Ook met de auto is de Parklaan goed bereikbaar, maar vanwege de hoge parkeerkosten raden wij aan om met het openbaar vervoer te komen.

  Mocht je toch met de auto komen dan volgen hier twee goedkopere parkeertips:

  Parkeertip 1. Parkeergarage Erasmusbrug aan de Gedempte Zalmhaven, vooraf reserveren via deze link: https://parkereninrotterdam.nl/

  Parkeertip 2. APCOA PARKING Scheepvaartkwartier in de Van Vollenhovenstraat 5, bij deze parkeergarage hoef je niet vooraf te reserveren


  Kosten

  De kosten voor de cursus zijn 325 euro, dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Zie ook de algemene voorwaarden. Na aanmelding ontvang je een betaal- en ontvangstbevestiging per e-mail.


  Accreditatie

  De cursus is geaccrediteerd door de V&VN, NVvPO en NVDA.

  list

  Programma

  Je leert de basiskennis van werken in een steriele omgeving. Door meer kennis te krijgen over postoperatieve wondinfecties en risicofactoren ga je steeds beter inzien wat jouw rol is in het verminderen van complicaties. We maken in onze cursus gebruik van de nationale richtlijnen omtrent veiligheid en steriliteit op de poliklinische operatiekamers.

  Een praktijkgedeelte is essentieel en omvat het handenwasprotocol, steriel opdekken en een steriel veld creëren, aantrekken en aangeven van steriele handschoenen, het opzuigen van fysiologisch zout en verdovingsvloeistoffen. Tot slot geven we informatie over het nut van wondbedekking en advies ten aanzien van follow-up van de postoperatieve patiënt. Na het volledig volgen van theorie en praktijk ontvang je een certificaat: steriliteit en veiligheid op de poliklinische operatiekamer.


  Onze cursus wordt gegeven in een klas van maximaal 10 cursisten. Dit creëert een leeromgeving waar er veel interactie ontstaat tussen cursisten en docent.

  business

  Organisatie

  business Stichting Medische Opleidingen
  mail_outline info@medischeopleidingen.nl
  place Stichting Medische Opleiding is onderdeel van XPlanation Point BV Westplein 12 t.a.v. Taco Klem 3016 BM ROTTERDAM
  keyboard_arrow_up