Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Live-uitzending COVID-vaccins voor zorgprofessionals

  Deze uitzending komt tot stand in samenwerking met het ministerie van VWS, het RIVM, het NHG en de LHV.

  Klik op de 'inschrijven' button voor meer informatie.


  Enkele prangende vragen onder zorgprofessionals:


  • Verschillende vaccins en de werkingsmechanisme per type?
  • Wat is de verwachte effectiviteit van de vaccins?
  • Moet een gevaccineerde collega met klachten nog getest worden nadien?
  • Hoe zit het met de vaccins en zwangerschap?
  • Mag een gevaccineerde collega met verkoudheidsklachten gewoon werken?

  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 20:00 - 21:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  13-01-2021 20:00 - 21:00 Online
  description

  Omschrijving

  Het ministerie van VWS, het RIVM, het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) werken samen met MedischeScholing.nl aan een landelijk live webinar voor alle zorgprofessionals. Werkt u in de zorg? Schrijft u zich dan gratis in om u zo goed mogelijk inhoudelijk te laten informeren over de COVID-19-vaccins.


  Er is mogelijkheid tot accreditatie.U kunt vooraf al vragen stellen en reageren op vragen die reeds door collega’s gesteld zijn op het forum. De meestgestelde vragen zoveel mogelijk beantwoord tijdens de live-uitzending. Het webinar wordt live vanuit Hilversum uitgezonden en richt zich volledig op de zorgprofessionals.


  Aan tafel zitten landelijk woordvoerder van het RIVM Hans van Vliet (programmamanager COVID-19-vaccinatie), Cécile van Els (hoogleraar Vaccinologie, immunoloog, RIVM), Karin van Haaren (huisarts, beleidsmedewerker NHG, auteur Praktijkhandleiding COVID-19-vaccinatie). Patrick Bindels, hoogleraar huisartsgeneeskunde ErasmusMC, zit het webinar voor. Tijdens het webinar ontvangt u direct toepasbare informatie voor in de kliniek. Dit eerste webinar richt zich op de vaccins zelf en niet op de distributie ervan.


  business

  Organisatie

  business MedischeScholing
  mail_outline info@medischescholing.nl
  place Onbekend 1001AA - Nederland

  Alle geaccrediteerde medische nascholing beschikbaar in Nederland op één plek; dat is het idee. Ons onafhankelijke platform is zowel een zoekmachine als informatiebron die helpt in de selectieprocedure tot het vinden van adequate nascholing. MedischeScholing.nl geeft niet alleen een duidelijk overzicht van al het beschikbare accreditatie onderwijs in Nederland, maar streeft er ook naar om zoveel mogelijk informatie te verzamelen uit andere bronnen. Zoek bijvoorbeeld op onderwerp, prijs, afstand, aantal accreditatiepunten of bepaalde competenties naar nascholing dat aansluit op uw leerbehoefte en vind gelijk de passende opties die beschikbaar zijn.Onze organisatie is volledig onafhankelijk en wordt niet gesponsord door gelden afkomstig uit de farmaceutische industrie en/of andere externe fondsen.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up