Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Webinar Beleid en bekostiging huisartsenzorg 2021

  Wat staat de huisarts in 2021 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? De LHV-experts praten u tijdens het webinar bij over de ontwikkelingen voor het komende jaar.

  LHV-leden en hun praktijkmanagers kunnen voor de live-uitzending kiezen uit onderstaande twee data:

  19 november 2020 van 19.30 - 21.00 uur

  26 november 2020 van 19.30 - 21.00 uur

  laptop E-learning
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 19:30 - 21:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  19-11-2020 19:30 - 21:00 Online
  26-11-2020 19:30 - 21:00 Online
  description

  Omschrijving

  Adviseurs van de LHV praten u bij over de stappen die het komende jaar worden gezet in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Welke voortgang is er geboekt op de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.

  Tijdens de live-uitzending kunt u via de chatfunctie vragen stellen. Deze vragen worden door onze moderatoren digitaal beantwoord.

  list

  Programma

  Het programma volgt in aanloop naar de live-uitzending. 

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U weet hoe per 2021 de bekostiging huisartsenzorg eruit ziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up