• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • KOEL = COOL! Spoedgevallen in de palliatieve zorg

  Acute palliatieve zorg gaat zelden in de koude kleren zitten. Het komt zo onaangekondigd dat u zich feitelijk overrompeld kunt voelen. Maar ook na een lang ziekbed kan het aan het einde plotseling zo snel gaan dat het u overvalt, of kunnen er dingen gebeuren die u totaal niet had zien aankomen.

  Vaak weet u er terplekke wel een weg mee, maar soms komt er toch ook een casus voorbij die u behoorlijke hoofdbrekens oplevert. Hoe gaat ú hiermee om? Overlegt u met een collega-huisarts? Belt u een arts in het ziekenhuis waar de patiënt behandelt wordt? Of belt u een specialist ouderengeneeskunde? In deze nascholing willen wij u aan de hand van casuïstiek ondersteunen in uw omgang met deze altijd weer lastige situaties in uw werk.

  Voorafgaand aan deze scholing kunt u genieten van een heerlijk diner! 

  place Rotterdam
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 159.00
  access_time 18:30 - 21:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  09-10-2020 18:30 - 21:30 Rotterdam
  description

  Omschrijving

  Accreditatie:

  ABAN: 3 punten

  list

  Programma

  Deel 1

  Palliatieve zorg door de huisarts aan de hand van een tweetal casussen.

  Scenario denken; welke complicaties kunt u in gepresenteerde casussen verwachten?

  Deel 2

  Uitwerken en presenteren van vier veelvoorkomende complicaties in subgroepen

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • U leert aan de hand van casuïstiek scenario’s te bedenken en komen gezamenlijk tot oplossingen voor de besproken problematiek.
  • U krijgt aan de hand van besproken complicaties inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van acute palliatieve zorg.
  • U wordt zich bewust van uw eigen mening t.a.v. beslissingen rondom het levenseinde.
  • U bent na afloop op de hoogte van de laatste stand van zaken t.a.v. de technische aspecten in de palliatieve zorg.
  business

  Organisatie

  business Leerpunt KOEL
  phone 0786193068
  mail_outline secretariaat@leerpuntkoel.nl
  place IJsselmeer 34 3332 EX Zwijndrecht

  Leerpunt KOEL levert geaccrediteerde (na)scholing aan professionals en organisaties in de eerstelijnszorg in Nederland. Dat doen we best bijzonder. Allereerst omdat we onafhankelijk zijn. We krijgen geen geld van farmaceutische bedrijven en kunnen dus objectief zijn. Daarnaast hebben we echt verstand van zaken. Onze docenten, ontwikkelaars en ondersteuners zijn zelf huisarts, praktijkassistent, triagiste, verloskundige et cetera en kennen de moderne beroepspraktijk en zorgconcepten van binnenuit. Verder ontwikkelen we onze (na)scholing vanuit de actualiteit en blijven we onze opleidingen en trainingen daaraan toetsen. Deze drie zaken zorgen ervoor dat onze nascholing kwalitatiever, eerlijker en beter toepasbaar is voor de professionals en patiënten. En daar is het Leerpunt KOEL precies om te doen. Naast de klassikale (na)scholingen, zijn ook online (na)scholingen en webinars een vast onderdeel van het aanbod van Leerpunt KOEL.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up