• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • KOEL = COOL! GGZ en intoxicaties: een nóg onvoorspelbaardere relatie?!

  De geestelijke gezondheidszorg blijft in huisartsenland altijd boeiend: geen geval hetzelfde, zelden routinewerk. U heeft er vrijwel dagelijks mee te maken, waarbij vaak de vraag is: ‘Hoe pak ik deze casus nu weer aan?’. En voordat u daar uit bent, bent u vaak alweer een aantal telefoontjes verder.

  In deze nascholing maakt u op een praktische manier kennis met de werkwijze van Crisisdienst Antes, zodat u voortaan effectiever kunt anticiperen op de mogelijkheden en minder tijd kwijt bent aan uitzoeken. Daarnaast krijgt u een inhoudelijke verdieping mee in de recentste ontwikkelingen op het gebied van middelenintoxicaties, waarbij het gebruik of misbruik van Morfine-preparaten centraal staat.

  Na afloop van deze scholing kunt u genieten van een heerlijk diner!

  place Rotterdam
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 159.00
  access_time 14:00 - 17:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-10-2020 14:00 - 17:00 Rotterdam
  description

  Omschrijving

  In deze nascholing werken we graag vanuit concrete casuïstiek. Graag ontvangen wij deze vooraf via r.mol@leerpuntkoel.nl

  gps_fixed

  Leerdoelen

  • Herkennen en signaleren welke effecten en acute situaties kunnen voorkomen bij gebruik van met name Morfinegebruik.
  • Huidige trends meest gebruikte middelen.
  • Leren van gesprek aan te gaan over gebruik middelen.
  • Omgaan met gebruik van huidige Stroomlijndiagram Acute GGZ.
  business

  Organisatie

  business Leerpunt KOEL
  phone 0786193068
  mail_outline secretariaat@leerpuntkoel.nl
  place IJsselmeer 34 3332 EX Zwijndrecht

  Leerpunt KOEL levert geaccrediteerde (na)scholing aan professionals en organisaties in de eerstelijnszorg in Nederland. Dat doen we best bijzonder. Allereerst omdat we onafhankelijk zijn. We krijgen geen geld van farmaceutische bedrijven en kunnen dus objectief zijn. Daarnaast hebben we echt verstand van zaken. Onze docenten, ontwikkelaars en ondersteuners zijn zelf huisarts, praktijkassistent, triagiste, verloskundige et cetera en kennen de moderne beroepspraktijk en zorgconcepten van binnenuit. Verder ontwikkelen we onze (na)scholing vanuit de actualiteit en blijven we onze opleidingen en trainingen daaraan toetsen. Deze drie zaken zorgen ervoor dat onze nascholing kwalitatiever, eerlijker en beter toepasbaar is voor de professionals en patiënten. En daar is het Leerpunt KOEL precies om te doen. Naast de klassikale (na)scholingen, zijn ook online (na)scholingen en webinars een vast onderdeel van het aanbod van Leerpunt KOEL.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up