Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • DTO bijeenkomst Medische Immunologie, voor toetsgroepen in de regio Eemland

  Diagnostische aanvragen zijn een onmisbaar onderdeel van de dagelijkse praktijkvoering. Veel besluiten zijn hierop gebaseerd. Als Laboratorium Centrum van het Meander MC en de WDH-Eemland, willen wij u ‘Diagnostisch Toets Overleg (DTO)’ nascholing over klinisch chemische-, microbiologische- of immunologische onderwerpen in 2020 aanbieden. 

  In een dergelijk DTO komen zowel nascholingsaspecten en feedback (relevante spiegelinformatie), als het maken van werkafspraken aan de orde. De feedback is bedoeld voor het vergelijken van uw eigen aanvraaggedrag met dat van collega’s en om de discussie over verschillen in het aanvraaggedrag, in het licht van de professionele standaard, op gang te brengen.

  Er zijn verschillende onderwerpen waar de toetsgroep(en) of de coöperatie via de EKC op kan inschrijven. Voor de inschrijving zijn een aantal voorwaarden voor het verstrekken van gegevens van belang.

  place Hoogland
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 25.00
  access_time 17:30 - 20:00

  € Alleen de EKC van uw toetsgroep kan voor de volledige toetsgroep inschrijven. De factuur wordt achteraf verstuurd aan alle deelnemers in de toetsgroep.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  29-09-2020 17:30 - 20:00 Hoogland
  description

  Omschrijving

  Accreditatie

  2 uur

  list

  Programma

  17.30-18.00: inloop met een broodje en soep

  18.00-20.00: inhoudelijke programma (Allergie/Coeliakie)

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up