• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Webinarreeks - Huisarts Eigenaar van de toekomst!

  Het webinar ‘Huisarts – Eigenaar van de toekomst!’ is een symposium voor en door huisartsen. Samen kunnen we de acute knelpunten in de zorg oplossen en ervoor zorgen dat ook de ‘Huisarts van de Toekomst’ het werk op een aangename en professionele manier kan uitvoeren. Of je nu praktijkhoudend huisarts, huisarts in dienstverband of waarnemer bent, de toekomst van ons vak gaat ons allen aan.

  laptop E-learning
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 65.00
  access_time 20:30 - 21:30

  Prijs leden: € 65

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  02-09-2020 20:30 - 21:30 Online
  description

  Omschrijving

  Samen kunnen we de acute knelpunten in de zorg oplossen en ervoor zorgen dat ook de ‘Huisarts van de Toekomst’ het werk op een aangename en professionele manier kan uitvoeren. Of je nu praktijkhoudend huisarts, huisarts in dienstverband of waarnemer bent, de toekomst van ons vak gaat ons allen aan.


  Mede door vergrijzing wordt de vraag naar zorg steeds groter. De patiënt, die ook consument is, vindt het in toenemende mate vanzelfsprekend om van moderne digitale communicatiemiddelen gebruik te maken en verlangt daar ook steeds meer naar. 


  Huisartsen moeten, voor en met de patiënt, voldoende tijd hebben om goede zorg te kunnen verlenen en de poortwachtersrol te vervullen. 

  Door de veranderde maatschappij en zorgbehoeftes groeit de vraag naar innovatieve oplossingen en verschuift de focus van diagnose, ziekte en zorg naar gezondheid, gedrag en preventie.

  list

  Programma

  Data Webinarreeks: drie-delig event op 2 september 2020.


  Deze driedelige webinarreeks is geaccrediteerd door het Accreditatie Bureau Cluster 1 (ABC1) voor 3 punten. Ze zijn als geheel of afzonderlijk te boeken hetgeen 1 accreditatiepunt per webinar oplevert. Het webinar zal live plaatsvinden en accreditatie voor on demand terugkijken wordt nog aangevraagd.


  Tijdens deze bijeenkomst passeert een reeks actuele thema’s de revue:

  • Hoe kunnen we de waarnemer betrekken en integreren in het huidige praktijkhouderschap? Of moet de manier van praktijkvoering eerst veranderen? 
  • Samen Beslissen in de praktijk: het klinkt zo simpel. Maar de praktijk is vaak weerbarstig. Hoe meer behandelingsmogelijkheden, hoe complexer. 
  • Waardegedreven zorg (Value Based Healthcare) en de Juiste Zorg op de Juiste Plek zijn twee belangrijke trends in de Nederlandse zorg waarbij netwerkzorg een centrale rol speelt. ICT speelt een cruciale rol bij het faciliteren van netwerkzorg.
  • Door de veranderde maatschappij en zorgbehoeftes groeit de vraag naar innovatieve oplossingen en verschuift de focus van diagnose, ziekte en zorg naar gezondheid, gedrag en preventie.
  • Meer grip op zorgvraagstukken. Door middel van de juiste inzet van data krijg je als zorgorganisatie meer grip op de hedendaagse zorgproblematiek. 
  • Hoe kunnen we de waarnemer betrekken en integreren in het huidige praktijkhouderschap? Of moet de manier van praktijkvoering eerst veranderen?  
  • Online inzage is cruciaal om het samen beslissen te ondersteunen. Steeds meer mensen hebben behoefte aan inzicht in de eigen medische gegevens. Bovendien is het vanaf 1 juli 2020 wettelijk verplicht om patiënten elektronische inzage in hun eigen gegevens te bieden.
  gps_fixed

  Leerdoelen


  business

  Organisatie

  business MedischeScholing
  mail_outline info@medischescholing.nl
  place Onbekend 1001AA - Nederland

  Alle geaccrediteerde medische nascholing beschikbaar in Nederland op één plek; dat is het idee. Ons onafhankelijke platform is zowel een zoekmachine als informatiebron die helpt in de selectieprocedure tot het vinden van adequate nascholing. MedischeScholing.nl geeft niet alleen een duidelijk overzicht van al het beschikbare accreditatie onderwijs in Nederland, maar streeft er ook naar om zoveel mogelijk informatie te verzamelen uit andere bronnen. Zoek bijvoorbeeld op onderwerp, prijs, afstand, aantal accreditatiepunten of bepaalde competenties naar nascholing dat aansluit op uw leerbehoefte en vind gelijk de passende opties die beschikbaar zijn.Onze organisatie is volledig onafhankelijk en wordt niet gesponsord door gelden afkomstig uit de farmaceutische industrie en/of andere externe fondsen.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up