Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Introductiecursussen Docentvaardigheid

  Jaarlijks wordt er door onze afdeling een docentvaardigheidscursus gegeven voor huisartsdocenten die gericht is op docentprofessionalisering. Deze vindt 10x plaats in de Noordelijke provincies zodat u meerdere mogelijkheden heeft hier aan deel te nemen. De cursus is geaccrediteerd.

  Gezien de huidige omstandigheden met COVID-19 worden de docentvaardigheidscursussen en introductiecursussen eerst online aangeboden. Als u zich heeft opgegeven ontvangt u t.z.t. nadere instructie over inloggen e.d.

  De thema's voor 2020 zijn:

  - Introductiecursus voor coassistent opleiders

  - Toetsen en beoordelen

  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 19:00 - 21:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  15-09-2020 19:00 - 21:00 Zwolle
  27-10-2020 19:00 - 21:00 Groningen
  description

  Omschrijving

  Komend jaar zullen we in de docentvaardigheidstraining ingaan op het toetsen en beoordelen van de co-assistent. Wat is ‘een lastige co’? Hoe beoordeel je moeilijk meetbare zaken, zoals integriteit? Hoe kan je dan het beste feedback geven?

  Gedurende één avond wordt uw kennis over dit onderwerp opgefrist. We beginnen traditiegetrouw met een intervisiemoment. Vervolgens zullen we kort de theoretische achtergrond toelichten. De rest van de avond zullen we vooral besteden aan het in kleine groepen oefenen van feedback geven.

   Het geeft onder andere handvatten voor het opleiden van coassistenten en legt het verschil uit tussen toetsen en beoordelen.

  list

  Programma


  business

  Organisatie

  business UMC Groningen afd. Huisartsgeneeskunde
  mail_outline j.stoppels@umcg.nl
  place A. Deusinglaan 1 9713 AV GRONINGEN
  keyboard_arrow_up