Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Gratis Webinar COVID-19 - 18 Maart 2020 (1)

  Het COVID-19 virus heeft inmiddels de status van pandemie bereikt, een wereldwijde verspreiding. Hoe is de huisarts voorbereid en hoe kan de huisarts inspelen op de snel veranderende situatie? Wat zijn de antwoorden op veel gestelde vragen? We geven een update van de stand van zaken, waar we in de pandemie staan en wat we kunnen verwachten de komende maanden. Hoe speel je als huisarts hierop in? Alle huisartsen in Nederland op één lijn: dat is het doel van deze webinar!


  Het webinar is nu on demand te streamen: ga naar corona.medischescholing.nl, log in en kijk het webinar op een moment die u uitkomt.


  NB: Accreditatie voor dit webinar is gesloten. Het is niet mogelijk voor deze on demand gestreamde versie accreditatie te verkrijgen.

  laptop E-learning
  add 0.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 09:30 - 16:30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  18-03-2020 t/m 31-12-2020 09:30 - 16:30 Online
  18-03-2020 20:00 - 21:30 Online
  description

  Omschrijving

  Sprekers

  Prof. Dr. Eric C.M. van Gorp

  Eric van Gorp is als Internist/Viroloog en als hoofd van de vakgroep ‘Exotic viral infections’ [EVI] van de afdeling Viroscience in het Erasmus MC actief betrokken bij de behandeling en bij het onderzoek naar 'emerging [outbreak] infections' zoals Dengue, Ebola, Zika en ook het COVID-19 virus. Tijdens het webinar zal Eric van Gorp zich richten op de patiënt gerelateerde aspecten van COVID-19, de praktische consequenties en de vragen vanuit de eerste lijn.


  Prof. Marion P.G. Koopmans

  Marion Koopmans is Viroloog Afdelingshoofd van de afdeling Viroscience van het Erasmus MC. Marion Koopmans is landelijk en internationaal actief en onder andere betrokken als adviseur van de WHO en het landelijk OMT tijdens de huidige COVID-19 pandemie. Tijdens het webinar zal Marion Koopmans zich richten op de belangrijkste eigenschappen van het virus die het beloop van deze pandemie bepalen, de praktische consequenties en vragen vanuit de de eerste lijn.

  business

  Organisatie

  business MedischeScholing
  mail_outline info@medischescholing.nl
  place Onbekend 1001AA - Nederland

  Alle geaccrediteerde medische nascholing beschikbaar in Nederland op één plek; dat is het idee. Ons onafhankelijke platform is zowel een zoekmachine als informatiebron die helpt in de selectieprocedure tot het vinden van adequate nascholing. MedischeScholing.nl geeft niet alleen een duidelijk overzicht van al het beschikbare accreditatie onderwijs in Nederland, maar streeft er ook naar om zoveel mogelijk informatie te verzamelen uit andere bronnen. Zoek bijvoorbeeld op onderwerp, prijs, afstand, aantal accreditatiepunten of bepaalde competenties naar nascholing dat aansluit op uw leerbehoefte en vind gelijk de passende opties die beschikbaar zijn.Onze organisatie is volledig onafhankelijk en wordt niet gesponsord door gelden afkomstig uit de farmaceutische industrie en/of andere externe fondsen.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up