Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • LHV Academie - Webinar Beleid en bekostiging huisartsenzorg 2020 (on demand)

  Wat staat de huisarts in 2020 te wachten? Welke wijzigingen zijn er in de financiering en wat verandert er aan de inhoud van de huisartsenzorg? De LHV-experts praten u tijdens het webinar bij over de stappen die komend jaar worden gezet. Zodat u op tijd en op de juiste manier kunt inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.

  De webinar is alleen nog on demand te volgen.


  Inhoud workshop

  Adviseurs van de LHV praten u bij over de ontwikkelingen het komende jaar in de huisartsenzorg. Welke grote en kleinere veranderingen kunt u verwachten? Wat verandert er in de bekostiging? Welke voortgang is er geboekt op de afspraken uit het hoofdlijnenakkoord? Welke ondersteuning kunt u van uw beroepsvereniging krijgen? Na de bijeenkomst bent u helemaal bij, zowel op de landelijke als de regionale ontwikkelingen.


  laptop E-learning
  add 1.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  description

  Omschrijving

  Tijdens de live-uitzending kunt u via de chatfunctie vragen stellen. Deze vragen worden door onze moderatoren digitaal beantwoord.

  • Webinar voor huisartsen: 13 november 2019 om 19.30 uur.
  • Webinar voor praktijkmanagers: 14 november 2019 om 19.30 uur. 

  Om deel te kunnen nemen aan het webinar hebben praktijkmanagers ook een LHV-nummer nodig. Deze kunt u aanvragen via www.lhv.nl/aanvraag-inlogcode.  list

  Programma

  14-11-2019

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Leerdoel

  • U kunt op tijd en op de juiste manier inspelen op de veranderingen in de huisartsenzorg.
  • U leert strategisch om te gaan met uw aanbod in de praktijk.
  • U weet hoe per 2020 de bekostiging huisartsenzorg eruitziet en wat de implicaties zijn voor de eigen huisartsenpraktijk.


  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up