Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • UKON symposium 29 september 2020

  Op 29 september 2020 vindt het jaarlijkse UKON-symposium plaats, met als thema: welbevinden voor cliƫnten en zorgprofessionals. We sluiten deze editie op bijzondere wijze af: namelijk met de oratie van prof. dr. Debby Gerritsen, die ons mee zal nemen in een "ode aan kwetsbaarheid".


  Tijdens 16 parallelle sessies gaan wij samen dieper in op het thema. De sessies worden zoals elk jaar verzorgd door onze organisaties. Daarnaast is er een kennisfestival met vele interessante stands. Op het inschrijfformulier kun je aangeven welke sessies jij graag wilt bezoeken.

  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00

  € Het symposium is gratis toegankelijk voor zorgprofessionals van de 15 UKON zorgorganisaties

  description

  Omschrijving

  Het UKON-symposium is een multidisciplinair symposium voor de zorgprofessionals van de 15 zorgorganisaties aangesloten bij het Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen (UKON). Het doel is zorgprofessionals te informeren over de laatste ontwikkelingen in de zorg met de focus op resultaten van wetenschappelijk onderzoek en verbeterprojecten. Naast kennisoverdracht is er gelegenheid om competenties te vergroten tijdens workshops. Deze workshops worden verzorgd door professionals (verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen of paramedici) van de eigen organisaties of onderzoekers van het Radboudumc. Het hoofdthema dit jaar is welbevinden voor cliënten en professionals. Inzichten en best practices over welbevinden worden met elkaar gedeeld.

  business

  Organisatie

  business Radboudumc, Eerstelijnsgeneeskunde
  mail_outline Wilma.vanderWeijden@radboudumc.nl
  place Geert Grooteplein Noord 21, route 149 6525 EZ Nijmegen
  keyboard_arrow_up