Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Wagro-café Drenthe - Traumatische handletsels

  Deze avond zal in het teken staan van traumatische handletsels en andere spoedeisende aandoeningen van de hand. Weet jij wat op dit moment de beste behandeling is bij een specifiek handletsel? Welk handletsel kan je als huisarts zelf in de 1e lijn behandelen? Wanneer moet je verwijzen naar de chirurgie? En naar welk ziekenhuis? Allemaal vragen die deze avond aan de orde komen onder leiding van 2 ervaren chirurgen uit de regio. Vooraf worden jullie nog op de hoogte gebracht door het WAGRO-bestuur over de laatste actuele zaken.

  place Hoogeveen
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 30.00
  access_time 19:00 - 22:00

  * Prijs: € Leden € 20,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 30,- Prijs leden: € 20

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  01-04-2020 19:00 - 22:00 Hoogeveen
  description

  Omschrijving

  Trainer(s)

  • Frank Kroezen, traumachirurg Treant
  • Bas Vierhout, chirurg Wilhelmina Ziekenhuis Assen
  list

  Programma

  19:00-19:15u inloop

  19:15-19:30u update vanuit Wagro Drenthe

  19:30-20:30u Voordracht traumatisch handletsel

  20:30-20:45u Pauze

  20:45-21:45u Andere spoedeisende aandoeningen van de hand

  21:45-22:00u Borrel!

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Leerdoel

  • Het leren herkennen, behandelen en op de hoogte zijn van de gevolgen van de meest voorkomende traumatische handletsels in de 1e lijn.
  • Het leren herkennen, behandelen en op de hoogte zijn van de gevolgen van de meest voorkomende niet-traumatische spoedeisende chirurgische handaandoeningen in de 1e lijn.
  • Op de hoogte zijn van de regionale verwijsindicaties en behandelmogelijkheden bij traumatische handletsels en spoedeisende handaandoeningen.
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up