Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Starterscafé Maastricht 2020

  Graag nodigen we jullie als Wagro Limburg uit voor het aankomende starterscafé waarin we ons gaan verdiepen in de forensische geneeskunde.

  Tijdens deze avond zal drs. Roland van Hooren, forensisch arts bij GGD Zuid Limburg, onze kennis opfrissen over de natuurlijke vs. niet-natuurlijke dood en hoe te handelen bij lijkvinding. Zaken waar iedere huisarts zowel in de praktijk als in de diensten mee in aanraking komt. Het belooft een praktische nascholing te worden met casuïstiek en voldoende ruimte voor eigen inbreng en discussie.

  place Maastricht
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 40.00
  access_time 18:15 - 21:30

  * Prijs: € Leden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,- Prijs leden: € 30

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  31-03-2020 18:15 - 21:30 Maastricht
  description

  Omschrijving

  Drs. Roland van Hooren is al dertig jaar werkzaam als forensisch arts bij GGD Zuid Limburg en kan ons dus als geen ander bijpraten over zijn ervaringen binnen dit vakgebied.

  list

  Programma

  18.15 uur Ontvangst + maaltijd

  19.15 uur Welkomstwoord Wagro

  19.20 uur Aanvang nascholing

  20.30 uur Pauze

  20.45 uur Vervolg nascholing

  21.30 Borrel

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up