Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Starterscafé 2020

  Een groot deel van ons dagelijkse werk omvat gynaecologische onderwerpen, dus we vonden het weer eens tijd voor een gynaecoloog als spreker! We worden in 30 minuten bijgepraat over cervixcytologie en de rol van HPV-infecties en -vaccinatie. Daarna is er ruimte voor vragen waar jullie tegenaan lopen in de praktijk, bijvoorbeeld over abnormaal bloedverlies of overgangsklachten. Schrijf ze dus op komende weken en stel ze aan de expert.


  Na de pauze gaan we luisteren naar een interessant – uiteraard op huisartsen toegespitst - praatje van een traumatoloog. Kennis die van pas komt tijdens je diensten op de huisartsenpost!

  add 2.0 punten
  euro_symbol € 30.00
  access_time 19:00 - 22:00

  € Leden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  01-04-2020 19:00 - 22:00 Onbekend
  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up