Deze cursus is verlopen

Starterscafé 2020

Een groot deel van ons dagelijkse werk omvat gynaecologische onderwerpen, dus we vonden het weer eens tijd voor een gynaecoloog als spreker! We worden in 30 minuten bijgepraat over cervixcytologie en de rol van HPV-infecties en -vaccinatie. Daarna is er ruimte voor vragen waar jullie tegenaan lopen in de praktijk, bijvoorbeeld over abnormaal bloedverlies of overgangsklachten. Schrijf ze dus op komende weken en stel ze aan de expert. Na de...

30
2 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 30
Opmerking :Leden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
2 Punten
ABC1
Huisarts
2 Punten
ABC1
Physician Assistant
2 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
2 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 40 %
Organisatie en financiering 60 %
Omschrijving

Omschrijving

Een groot deel van ons dagelijkse werk omvat gynaecologische onderwerpen, dus we vonden het weer eens tijd voor een gynaecoloog als spreker! We worden in 30 minuten bijgepraat over cervixcytologie en de rol van HPV-infecties en -vaccinatie. Daarna is er ruimte voor vragen waar jullie tegenaan lopen in de praktijk, bijvoorbeeld over abnormaal bloedverlies of overgangsklachten. Schrijf ze dus op komende weken en stel ze aan de expert.


Na de pauze gaan we luisteren naar een interessant – uiteraard op huisartsen toegespitst - praatje van een traumatoloog. Kennis die van pas komt tijdens je diensten op de huisartsenpost!

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL