Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Fragiele ouderen thuis; wie heeft wat te doen?

  Ouderen blijven zo lang mogelijk thuis wonen. Uit eigen wil en omdat dit van beleidswege aangemoedigd wordt. De ontwikkeling stelt nieuwe, dringende vragen aan de gezondheidszorg rondom deze mensen. Aan wijkverpleegkundigen, huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde, spoedeisende hulp. Aan u dus!

  place Veenendaal
  add 5.0 punten
  euro_symbol € 219.00
  access_time 09:00 - 17:00

  * Prijs: € Bij inschrijven binnen 3 weken vóór de bijeenkomst wordt het inschrijfgeld met € 30,- verhoogd

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  30-01-2020 09:00 - 17:00 Veenendaal
  description

  Omschrijving

  De vragen die we als zorgverleners moeten beantwoorden gaan over samenwerking tussen professionals, over afstemming met de ouderen zelf en hun familie, over besef van verschillende werkelijkheden, over medische, juridische, technologische en financiële kwesties en inschattingen.

  Dit symposium biedt u meer grip op deze vragen, zoals wanneer gaat het niet langer meer en hoe bepaal je dat? Welke dilemma’s spelen er rondom polyfarmacie? Welke mogelijkheden biedt de wet zorg en dwang? Wat kan domotica nu echt betekenen in de dagelijkse praktijk? Bovendien nemen professionals, net als u werkzaam in de praktijk, u mee in hun perspectief. Wat kunnen zij bieden, waar zien zij het in het samenspel mis gaan, wat hebben zij van u nodig om hun werk beter te doen?

  Deze dag inspireert en geeft u inzicht en handvatten over de meest dringende vragen rond kwetsbare ouderen die thuis wonen.

  gps_fixed

  Leerdoelen


  business

  Organisatie

  business SCEM Conference Services / Education Permanente
  mail_outline scem@scem.nl
  place Kerkstraat 21 4196 AA Tricht

  Expert in leren en verbinden. Wij willen professionals helpen de zorg te verbeteren. Dat is SCEM, dat is onze missie. Daar steken we de handen voor uit de mouwen. We ontwikkelen en organiseren (na)scholingsprogramma’s, uiteenlopend van medisch kennisdomein, zorg en welzijn tot mens en recht. Ongeacht de vorm altijd een levendige samenkomst van sprekers, (zorg)professionals, energie en de toekomst. Binnen ons familiebedrijf leeft de passie voor leren, verbinden en inspireren – het is ons met de paplepel ingegeven.

  keyboard_arrow_up