Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Meerdaagse nascholing in de sneeuw (15 t/m 19 januari)

  In 2020 organiseert het Reinier de Graaf ziekenhuis wederom met veel plezier een meerdaagse nascholing in de Zwitserse Alpen. Het nascholingsprogramma is gelijk aan de tweedaagse nascholing van de ZEL.

  Tijdens de nascholing komen de volgende specialismen aan bod: Oncologie, ICT, Radiologie en Longziekten. De nascholing is door de ZEL geaccrediteerd met 14 punten.

  place Blatten bei Naters
  add 14.0 punten
  euro_symbol € 2,510.00
  access_time 06:00 - 21:30

  € De kosten voor reis, verblijf en skipas bedragen € 1600,-. Deze gereduceerde bijdrage geldt als u lid bent van Huisartsen Coöperatie Westland Schieland Delfland (HC WSD). Indien u geen lid bent wordt er voor de scholingskosten additioneel € 910,- in rekening gebracht door de HC WSD. Prijs leden: € 1600

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  15-01-2020 t/m 19-01-2020 06:00 - 21:30 Blatten bei Naters
  description

  Omschrijving

  Nascholen in de sneeuw in Wellness Hotel Hamilton Lodge in Zwitserland?

  Beste huisarts, specialist ouderengeneeskunde en arts verstandelijk gehandicapten,


  In 2020 organiseert het Reinier de Graaf wederom met veel plezier een meerdaagse nascholing buiten de regio. U kunt komend jaar kiezen voor Zwitserland (Blatten Belalp) of Terschelling. In deze nieuwsbrief ontvangt u meer informatie over de nascholing in het zonnige en sneeuwzekere skigebied Blatten Belalp in Zwitserland.

   

  U kunt zich nu inschrijven voor de nascholing in Zwitserland

  Indien u mee wilt, geef u zelf dan voor maandag 11 november a.s. op via het bijgaand inschrijfformulier. Let op, vol is vol.


  Wat betekent nascholen in Zwitserland?

  • Vier dagen verblijven in het charmante en comfortabele Wellness Hotel Hamilton Lodge;
  • In de ochtend nascholen en in de middag zo vanuit het hotel van de piste af en heerlijk genieten van de winterse zon;
  • Eten in het knusse restaurant, een boek lezen bij de sfeervolle openhaard, bijpraten met collega’s, après-skiën of ontspannen in de wellness met zicht op de Zwitserse Alpen;
  • Sneeuwzeker, zeer brede pistes, geen wachttijden bij de liften. De Lodge is bovendien gelegen midden in het Aletsch arena, naast de liften, naast de ski- en snowboardschool en is eigendom van een Nederlandse familie;
  • Last but not least: de ervaring leert dat meerdaagse nascholing bijdraagt aan een beter begrip tussen huisarts en medisch specialist en ieders mogelijkheden in de zorg rondom de patiënt. Na deelname aan een meerdaagse scholing nemen huisartsen en medisch specialisten vaak makkelijker contact met elkaar op wat de patiëntenzorg ten goede komt.

  Wat zijn de kosten?

  De kosten voor reis, verblijf en skipas bedragen € 1600,-. Deze gereduceerde bijdrage geldt als u lid bent van Huisartsen Coöperatie Westland Schieland Delfland (HC WSD). Indien u geen lid bent wordt er voor de scholingskosten additioneel € 910,- in rekening gebracht door de HC WSD. U ontvangt voor € 910,- 14 accreditatiepunten, dat is slechts € 65,- per accreditatiepunt.

  Inbegrepen in de prijs: nascholing (zie toelichting eventuele additionele scholingskosten HC WSD hierboven), vervoer, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner (drank geserveerd tijdens het eten), skipas en wellness.

  Vluchtgegevens

  We vertrekken op woensdagochtend 15 januari van Schiphol met vlucht KL1925, om 6:55 uur naar de luchthaven van Genève.

  De terugvlucht is op zondagavond 19 januari, met vlucht KL1934. De verwachte aankomsttijd op Schiphol is 21:10 uur.

  U dient zelf het vervoer van en naar Schiphol te verzorgen.

  business

  Organisatie

  business Reinier de Graaf Groep afdeling Medische Opleidingen en Wetenschap
  mail_outline info@rdgg.nl
  place Reinier de Graafweg 3-11 2625 AD Delft
  keyboard_arrow_up