Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • 6e Werkconferentie LUMC-Campus den Haag

  De werkconferentie richt zich op projecten rond innovatie, onderwijs en onderzoek in de gezondheidszorg in de regio Den Haag, in- en rond huisartspraktijken, instellingen en ziekenhuizen. Keynote speakers zijn deze keer dr. David van Bodegom van de Leyden Academy on Vitality and Ageing, Mark Reijnders MSc MA van de Bestuurskundefaculteit Universiteit Leiden (in Den Haag) en dr. Jeroen Struijs, LUMC Campus Den Haag.

  Wilt u als huisarts (i.o), als specialist ouderengeneeskundigen (i.o), medisch specialist (i.o), als professional zorg, -GGZ en -welzijn, beleidsmaker, onderzoeker / promovendus of student meer weten over:

  Innovatie, onderzoek en onderwijs Population Health management en wijkgerichte zorg

  Projecten en onderwijsactiviteiten van de LUMC-Campus

  De gezamenlijke aanpak van de gezondheidsvraagstukken in de Haagse regio

  Tijdens deze bijeenkomst op de LUMC Campus Den Haag neemt u kennis van wat er op dit moment al gaande is en krijgt u de gelegenheid oplossingen te ontwikkelen voor gezondheidsvraagstukken met projecten in de regio Den Haag. Meld u zich aan voor alweer de 6e Werkconferentie LUMC-Campus Den Haag. 

  place Den Haag
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 17:00 - 21:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  14-01-2020 17:00 - 21:00 Den Haag
  business

  Organisatie

  business Boerhaave Nascholing
  mail_outline boerhaavenascholing@lumc.nl
  place Hippocratespad 21 2333 ZD LEIDEN

  Boerhaave Nascholing is er voor medisch- en zorgprofessionals die altijd doorgaan met leren. Als onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing aan. De leerstof uit onze cursussen kunt u als huisarts of medisch specialist direct in de praktijk toepassen.

  keyboard_arrow_up