• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • LHV Huisartsendag 2020

  Balans in de praktijk van morgen

  Na 11 succesvolle edities van de LHV Huisartsbeurs met vele duizenden gewaardeerde bezoekers, was het tijd voor vernieuwing. Dat is de LHV Huisartsendag. Een nieuwe opzet met een scherpere focus op inhoud, exclusief voor huisartsen en aios Huisartsgeneeskunde. Een dag vol doen en leren, ervaren en ontmoeten. U komt toch ook?

  place Den Haag
  add 5.0 punten
  euro_symbol € 150.00
  access_time 09:30 - 17:30

  € leden: 150€, niet leden: 275€, aios: 115€

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  18-04-2020 09:30 - 17:30 Den Haag
  description

  Omschrijving

  De LHV Huisartsendag is een dagvullend evenement vol workshops, debatten, talkshows, lezingen en trainingen. Kies als huisarts en aios Huisartsgeneeskunde uit meer dan 50 geaccrediteerde sessies, waarbij doen, leren, beleven en ontmoeten centraal staan. 

  Voor de meeste sessies krijgt u 1 accreditatiepunt. Dit staat per sessie aangegeven op de webpagina van de organisator, klik op de inschrijven-button voor meer informatie.

  list

  Programma

  Het centrale thema is Balans in de praktijk van morgen. Na een plenaire sessie over dit thema kunt u de rest van uw programma zelf samenstellen. U heeft de keuze uit ruim 50 workshops, debatten, talkshows en vaardigheidstrainingen, verspreid over vier werelden en het Skills lab. De ideale Huisartsendag bestaat uit een mix van de verschillende werelden.


  Klik op de inschrijven-button voor meer informatie over de workshops die worden aangeboden.


  Tijd: 9.30-17.30

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up