Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Update cardiologie

  Mensen gaan voor verschillende redenen naar de cardioloog. Wat kunt u als huisarts of specialist ouderengeneeskunde in de eerste lijn betekenen voor patiënten met pijn op de borst, dyspneu of CVRM? Bij Boerhaave Nascholing praten we u graag bij over de laatste stand van zaken omtrent het hart.


  Wat kan E-Cardiologie bijdragen?

  De cursus Update Cardiologie wordt één keer in de vijf jaar gegeven. In het programma proberen we zoveel mogelijk de koppeling te maken met de dagelijkse praktijk. Daarnaast worden er technische (on)mogelijkheden besproken. Wat kan e-cardiologie bijdragen en hoe? In het middagprogramma kunt u verschillende workshops volgen. Samen met andere cursusdeelnemers gaat u dieper in op de onderwerpen die ’s ochtends besproken zijn.

  place Leiden
  add 6.0 punten
  euro_symbol € 295.00
  access_time 09:00 - 17:15

  € 295 vol tarief 170 aios tarief

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  13-02-2020 09:00 - 17:15 Leiden
  business

  Organisatie

  business Boerhaave Nascholing
  mail_outline boerhaavenascholing@lumc.nl
  place Hippocratespad 21 2333 ZD LEIDEN

  Boerhaave Nascholing is er voor medisch- en zorgprofessionals die altijd doorgaan met leren. Als onderdeel van het Leids Universitair Medisch Centrum (LUMC) bieden wij kwalitatieve en geaccrediteerde nascholing aan. De leerstof uit onze cursussen kunt u als huisarts of medisch specialist direct in de praktijk toepassen.

  keyboard_arrow_up