Deze cursus is verlopen

Slikken of stikken

De leukste masterclass over prikken, pillen en poeders
slikkenmedicijnenapotheekprikkenpillengeneesmiddelen

Over de allernieuwste farmacotherapeutische ontwikkelingen, hooggespannen toekomstverwachtingen, rake praktijkvoorbeelden en actuele dossiers.

1295
12 Punten
Nascholing
Physical course - series

Prijzen

Regulier € 1295
Inclusief : Studiematerialen, lunches, diner, overnachting en ontbijt.

Beroepen

Anesthesioloog
12 Punten
ABAN
Arts
12 Punten
ABAN
Arts beleid en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts indicatie en advies KNMG
12 Punten
ABAN
Arts infectiebestrijding KNMG
12 Punten
ABAN
Omschrijving

Sla een krant open en het gaat erover: geneesmiddelen. Hoe lopen de hazen in dit schijnbaar ondoorgrondelijke politieke en maatschappelijke steekspel rond de exorbitante kosten, de soms frustrerende schaarste en de macht die farmaceutische bedrijven lijken te hebben?


Eric van Roon doet een verrassend boekje open

Over de allernieuwste farmacotherapeutische ontwikkelingen, hooggespannen toekomstverwachtingen, rake praktijkvoorbeelden en actuele dossiers. Zo weet u eindelijk hoe het zit en heeft u de tools in handen om zelfs uw apotheker de loef af te steken.


Over prikken, pillen en poeders

Iedere dokter wil de beste behandeling voor zijn patiënt. De patiënt beter maken, of zorgen dat hij niet ziek(er) wordt. Maar soms is dat niet mogelijk. Omdat het gewoonweg veel te duur is. Of omdat middelen niet beschikbaar, niet bereikbaar of niet toegestaan zijn.


Eric van Roon praat u in hoog tempo bij over de state-of-the-art inzichten in de farmacokinetiek en –dynamiek. Met deze basis begeeft u zich vervolgens op het dynamische slingerpad langs de allernieuwste farmacotherapeutische ontwikkelingen, hooggespannen toekomstverwachtingen, rake praktijkvoorbeelden en hete dossiers.



Brainfeed

info@brainfeed.nl
20, Homeruslaan, Zeist, 3707GS