Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Albert Event december 2019

  Ook in 2019 biedt het Albert Schweitzer ziekenhuis nascholing voor huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde aan middels een Albert Event. Behalve huisartsen en specialisten ouderengeneeskunde kunnen ook andere zorgporfessionals deelnemen. Zo zijn er interessante thema’s voor bijvoorbeeld medisch specialisten, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, artsen in opleiding, physician assistant, POH, coassistenten, e.d.


  Op woensdagavond 18 december staat het Albert Event in het teken van ouderengeneeskunde. Dit event vindt plaats op locatie Dordwijk.

  place Dordwijk
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 09:00 - 17:00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  18-12-2019 09:00 - 17:00 Dordwijk
  description

  Omschrijving

  Meer informatie

  Voor nadere informatie over het Albert Event kunt u contact opnemen met Steven Haverkamp, relatiebeheerder Bureau Huisartsencontacten van het Albert Schweitzer ziekenhuis, tel. (078) 654 20 04 of e-mail huisartsen@asz.nl.


  Wilt u deelnemen?

  Meld u zich dan aan via de 'inschrijven' button.

  list

  Programma

  Datum: woensdag 18 december


  Deelnemers kunnen gebruik maken van een diner (buffet) en afsluitende borrel, om in een informele sfeer kennis te maken met elkaar én met de medisch specialisten en zorgporfessionals in ons ziekenhuis.


  Voor ASz-artsen en zorgprofessionals is het mogelijk om deel te nemen aan de ontmoeting tijdens het diner en, indien gewenst, ook aan het Albert Event.

  business

  Organisatie

  business Albert Schweitzer ziekenhuis - Leerhuis
  mail_outline Leerhuis@asz.nl
  place Albert Schweitzerplaats 25 3318 AT Dordrecht
  keyboard_arrow_up