• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Basismodule reizigersadvisering en -immunisatie voor artsen

  Om als reizigersverpleegkundige te werken, dien je je als verpleegkundige verder te specialiseren. Wil jij leren om zelfstandig individuele reizigersadviezen te geven en te beoordelen wanneer je met een arts moet overleggen? Doe dan deze LCR-geaccrediteerde, praktische module.

  add 33.0 punten
  euro_symbol € 2,225.00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-02-2020 t/m 01-04-2020 Onbekend Utrecht
  04-09-2020 t/m 09-09-2020 09:30 - 16:30 Rotterdam
  30-10-2020 t/m 04-11-2020 09:30 - 16:30 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Je leert om zelfstandig reizigersadviezen te geven en om volgens de protocollen van het Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering (LCR) te werken. Je herkent reactie(s) op het vaccin en weet wat je in dat geval moet doen. Je kent de wet BIG en weet op basis daarvan wat je bevoegdheden en verantwoordelijkheden zijn als reizigersverpleegkundige.


  Deze module is een (keuze)onderdeel van de opleiding Verpleegkundige M&G profiel algemene gezondheidszorg (AGZ). Je kunt de module ook volgen als bij- of nascholing. Tevens is deze module incompany uit te voeren.


  Tijdens deze module leer je wat LCR-protocollen inhouden en hoe je daar effectief mee omgaat. Hierbij komen de grenzen van je handelen aan bod en leer je wanneer je moet overleggen met de inhoudelijk verantwoordelijke arts.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na afloop van deze module:

  • kun je een inschatting maken van gezondheidsrisico’s op reis;
  • weet je wanneer je welke preventieve maatregelen, vaccinaties en profylaxe moet adviseren;
  • kun je onderscheid maken in adviezen die je zelf kunt geven en die door andere gegeven moeten worden;
  • weet je hoe je het adviesgesprek indeelt.

  Het onderwijs in deze praktijkgerichte basismodule bestaat uit presentaties, oefeningen en discussies. Praktijkvoorbeelden en casuïstiek nemen een prominente plaats in. Je sluit de module af met een toets die je thuis maakt.

  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht

  De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod.

  keyboard_arrow_up