Deze cursus is verlopen

Startersdag 18 september 2021

huisartsenhuisartsaioswaarnemerstartersdag

Ben je bijna klaar als Aios of onlangs gestart als huisarts? Kom dan naar de gratis Startersdag op zaterdag 18 september 2021 in De Fabrique in Utrecht! Volg interessante workshops, ontmoet collega-huisartsen en stel jouw vragen aan een aantal deskundigen. Zodat je goed voorbereid aan je loopbaan begint.

Gratis
3 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Gratis
Opmerking :Leden € 0,- / Aios € 0,- Dit evenement is alleen toegangkelijk voor leden van de LHV.

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
17 Aug 2021
17 Aug 2023
3 Punten
ABC1
Huisarts
17 Aug 2021
17 Aug 2023
3 Punten
ABC1
Physician Assistant
17 Aug 2021
17 Aug 2023
3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
17 Aug 2021
17 Aug 2023
3 Punten
ABC1

Programma

Omschrijving

LHV Startersdag

Tijdens de Startersdag kunt u kiezen uit verschillende workshops, bijvoorbeeld over de verantwoordelijkheden en risico’s bij waarnemen, het starten van een praktijk of efficiënte consultvoering. Vergroot je netwerk en wissel ervaringen uit met collega’s: welke tips en tricks hebben zij voor jou? Bij een aantal externe deskundigen kun je terecht met vragen over onder meer verzekeringen en jouw pensioenopbouw.

Vanzelfsprekend hebben we alle aandacht voor de veiligheid en voldoen we aan de RIVM-richtlijnen. Zo wordt er onder meer gezorgd voor belijning van looproutes en alle benodigde hygiënemaatregelen.


Ochtendsessie en middagsessie

De Startersdag is i.v.m. de coronamaatregelen wat anders vormgegeven dan voorgaande jaren. Zo is deze in twee dagdelen gesplitst om de totale groep bezoekers kleiner en dus veiliger te houden: één groep in de ochtend (08:30-13:30 uur inclusief lunch) en één groep in de middag (13:50-18:45 uur inclusief avondmaaltijd).


Inhoud workshop

Je kunt kiezen uit een gevarieerd aanbod aan workshops. Op het Beursplein kom je in contact met adviseurs en dienstverleners voor huisartsen. 


Locatie

De Fabrique, Westkanaaldijk 7, 3542 DA Utrecht: https://defabrique.nl/


Voor wie?

Aios, Hid(ha), Waarnemer

Dit evenement is alleen toegangkelijk voor leden van de LHV.


Bijzonderheden

Aanmelden

We ontvangen je aanmelding graag vóór vrijdag 10 september 2021. Plaatsing in de workshops gaat op volgorde van aanmelding. Schrijf je op tijd in voor de workshops want vol = vol!


Testen voor toegang

Heb je geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs, laat je dan binnen 24 uur maar uiterlijk 2 uur voorafgaand aan de Startersdag bij een aangesloten test aanbieder die het dichtstbij jouw huis is. Een afspraak inplannen hiervoor kan via: www.testenvoortoegang.org

Wanneer je geen negatieve testuitslag, herstelbewijs of vaccinatiebewijs kunt aanleveren bij binnenkomst, is het helaas niet mogelijk om toegang te krijgen tot de Startersdag.

Heb je je ingeschreven en ben je onverhoopt niet in staat de Startersdag bij te wonen? Geef dit dan uiterlijk woensdag 15 september 2021 door via y.haasbroek@lhv.nl. Na deze datum ziet de LHV Academie zich genoodzaakt 50 euro in rekening te brengen.


Initiatiefnemers

De Startersdag is een initiatief van de SBOH, Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG), InEen en de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV). De organisatie is in handen van de LHV Academie.

 

Algemene voorwaarden LHV Academie

Op alle nascholingen van de LHV Academie zijn de Algemene voorwaarden LHV Academie van toepassing.

Landelijke Huisartsen Vereniging

academie@lhv.nl
1200, Mercatorlaan, Utrecht, 3528BL