Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Starterscafé Maastricht 2019

  Graag nodigen we jullie als Wagro Limburg uit voor het aankomende starterscafé waarin we ons verder gaan verdiepen in de dermatologie.


  Tijdens deze nascholing zal Herm ons in het eerste deel meenemen in de erythemato-squameuze huidaandoeningen. Het zal een interactief programma worden, waar uiteraard mogelijkheid zal zijn om Herm prangende vragen te stellen. In het tweede deel zal aandacht besteed worden aan innovatie op het gebied van de dermatologie.

  place Maastricht
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 30.00
  access_time 18:15 - 21:30

  € Leden € 30,- / Aios € 20,- / Niet-leden € 40,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  10-12-2019 18:15 - 21:30 Maastricht
  description

  Omschrijving

  Drs. Herm Martens is als dermatoloog verbonden aan het Maastricht UMC+. Naast dermatoloog is hij ondernemer en initiatiefnemer van de website digitaledermatoloog.nl. Met het idee voor deze website won hij in 2016 de doctorpreneur Award (uitgereikt vanuit VvAA Mobile Doctors).

  list

  Programma

  18.15 uur Ontvangst met een warme maaltijd

  19.15 uur Welkomstwoord Wagro

  19.20 uur Aanvang nascholing

  20.30 uur Pauze

  20.45 uur Vervolg nascholing

  21.30 Borrel

  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up