• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Overtuigen en beïnvloeden voor bestuurders 2020

  In uw rol als huisarts-bestuurder heeft u te maken met verschillende gremia, dynamieken en belangen. Hoe krijgt u meer invloed op uw omgeving? Andere partijen in het speelveld, bijvoorbeeld zorgverzekeraars, gemeenten, collega's, zijn vaak lastig te overtuigen. Deze training gaat over meer invloed op dergelijke spelers. Zonder dat u uw persoonlijkheid hoeft in te leveren of veel energie verliest.

  place Utrecht
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 350.00
  access_time 16:00 - 20:00

  * Prijs: € Leden € 350,- / Niet-leden € 700,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  09-06-2020 16:00 - 20:00 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Hoe maakt u makkelijker uw punt? Hoe blijft u effectief als u onder vuur ligt? Hoe stelt u een controversiële maatregel op overtuigende wijze voor?

  In deze workshop leert u anderen op een ontspannen manier te beïnvloeden zonder te manipuleren. U krijgt inzicht in hoe invloed werkt en waarom overtuigen vaak misgaat. 

  list

  Programma

  Het programma start met een mini-clinic over invloed en het brein. U krijgt helder inzicht in hoe invloed werkt en waarom overtuigen vaak misgaat. Vervolgens krijgt u praktische tips om uw impact te vergroten. Daarnaast krijgt u direct toepasbare technieken aangereikt om koninklijk te blijven onder vuur, en leert u anticiperen op bezwaren. U leert de ander te overtuigen zonder dat u zichzelf daarbij verliest.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Wat kan ik na deze training

  • Veel makkelijker een punt maken
  • Sneller doorzien wat een lastige situatie nodig heeft
  • Soepeler omgaan met emotionele bezwaren
  • Overtuigen zonder dat het veel energie kost


  business

  Organisatie

  business Landelijke Huisartsen Vereniging
  mail_outline academie@lhv.nl
  place Mercatorlaan 1200 3528 BL Utrecht Nederland

  De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) behartigt de belangen van bijna 11.000 huisartsen en huisartsen in opleiding in Nederland en ondersteunt de leden individueel en collectief. Via de LHV Academie biedt de LHV praktische en geaccrediteerde nascholing aan, voor u en uw team. De LHV Academie heeft een zeer uitgebreid aanbod, zowel voor starters als voor ervaren huisartsen en behandelen onderwerpen die u helpen bij uw praktijkvoering en -organisatie. U hoeft bovendien niet ver te reizen, want we verzorgen nascholingen in het hele land, dus ook bij u in de buurt.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up