Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Pocus Event 2020

  POCUS is het gebruik van bedside echografie waardoor een klinische vraagstelling direct beantwoord kan worden. Dit leidt tot snellere diagnostiek en therapie. Om POCUS in Nederland een nieuwe boost te geven willen we jou graag uitnodigen!

  POCUS Event is bedoeld voor iedereen die met POCUS te maken krijgt zoals SEH-artsen, internisten, kinderartsen, longartsen, intensivisten, A(N)IOS, huisartsen, chirurgen, VS/PA, fysiotherapeuten, anesthesisten en andere medisch professionals. Het doel is je skills te verbeteren, POCUS in Nederland te verspreiden en het naar een hoger niveau te tillen.

  Om je vaardigheden te kunnen verbeteren moet je oefenen. Het liefst onder directe supervisie van een expert. Dat kan tijdens het POCUS Event! Elke trainer begeleidt namelijk slechts vier tot vijf deelnemers. Door deze intensieve begeleiding tijdens een van de vele hands-on workshops, ontvang je directe feedback op jouw skills.

  Het verspreiden van het POCUS evangelie in Nederland is een van de belangrijkste doelen van het POCUS Event. De drang om POCUS een boost te geven, komt voort uit de volle overtuiging dat POCUS de patiƫntenzorg verbetert. Het multidiciplinaire karakter van POCUS komt in het symposium tot uiting door de diversiteit aan sprekers en workshops.

  We hebben een indrukwekkende line-up van experts uitgenodigd. Het zijn zowel nationale- als internationale specialisten op het gebied van POCUS. Zij zullen state-of-the-art lectures geven over hun kennis en ervaring. Onderwerpen lopen uiteen van POCUS in de eerste lijn en pre-hospitaal tot POCUS cardiac arrest en klepvitiae.

  place Houten
  add 14.0 punten
  euro_symbol € 825.00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  26-03-2020 t/m 27-03-2020 Onbekend Houten
  business

  Organisatie

  business Opleidingsinstituut Spoedeisende Geneeskunde
  mail_outline info@jouwzorgopleider.nl
  place Ringveste 7 A 3992 DD HOUTEN

  OSG biedt diverse cursussen en opleidingen aan voor hoofdzakelijk medische beroepsgroepen. Tot de klanten van OSG mogen, naast individuele cursisten, ook vele (academische) ziekenhuizen gerekend worden. Ook huisartsenpraktijken, huisartsenposten, revalidatiecentra, ambulancediensten en brandweerkorpsen vormen een belangrijke doelgroep van OSG.

  keyboard_arrow_up