• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Training adviesvaardigheden

  Adviseren neemt een steeds belangrijkere plaats binnen organisaties in de publieke gezondheidszorg en de bedrijfsgezondheidszorg. Heb jij in de publieke of bedrijfsgezondheidszorg een adviserende taak en wil je bekend raken met het proces van adviseren? Zodat jouw adviezen worden opgevolgd? Doe dan deze driedaagse training adviesvaardigheden.

  place Utrecht
  add 18.0 punten
  euro_symbol € 1,230.00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-04-2020 t/m 13-05-2020 Onbekend Utrecht
  description

  Omschrijving

  Je kunt deze module volgen als bij- of nascholing. Tevens is hij incompany uit te voeren.


  Adviseren neemt een steeds belangrijkere plaats in binnen organisaties in de publieke gezondheidszorg en de bedrijfsgezondheidszorg. In deze module staat het geven van adviezen die hout snijden centraal. De nadruk ligt echter niet op de inhoud van het advies, maar op het proces.


  In deze module komen verschillende aspecten van het adviesproces aan bod. Bijvoorbeeld de analyse van de opdracht, de verdeling in fasen, de keuze van adviesstrategie en de ontwikkeling van jouw persoonlijke stijl.


  Je krijgt inzicht in de verschillende adviessituaties en bijpassende rol als adviseur. Als adviseur kun je in het proces verschillende rollen aannemen. Bijvoorbeeld die van sparringpartner, probleemoplosser, luis in de pels, of projectleider.


  Je leert aan de hand van theorie en praktische oefeningen adviezen formuleren en adviesprocessen opzetten. De praktische oefeningen zijn zoveel mogelijk gebaseerd op casuïstiek die je zelf inbrengt. Onder begeleiding van jouw docent versterk je jouw praktische adviesvaardigheden.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na afloop van deze driedaagse module:

  • heb je je kennis verdiept over interne- en externe advisering.
  • weet je hoe je die kennis in de praktijk toepast bij opdrachtanalyse en interventiestrategieën
  • heb je je eigen stijl van adviseren ontwikkeld en ken je het effect daarvan op het resultaat van jouw adviezen.
  • kun je jouw aanpak verbeteren en jouw adviezen afstemmen op specifieke adviessituaties.
  business

  Organisatie

  business NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health)
  mail_outline info@nspoh.nl
  place Churchilllaan 11, 10e etage 3527 GV Utrecht

  De NSPOH (Netherlands School of Public and Occupational Health) levert als non-profit organisatie een waardevolle bijdrage aan de verbetering van de volksgezondheid, de arbeidsomstandigheden en arbeidsparticipatie in Nederland. Dit doen wij door professionals op te leiden voor de hedendaagse praktijk van public en occupational health. In het onderwijs komen de meest recente wetenschappelijke inzichten én praktijkinnovaties aan bod.

  keyboard_arrow_up