Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Symposium Anders dan Normaal!

  De gezondheid van mensen met een verstandelijke beperking is anders en vaak minder goed dan die van mensen zonder een beperking. Goede medische zorg voor mensen met een verstandelijke beperking vraagt daarom om een andere benadering; een die interdisciplinair, inclusief en innovatief is en waarbij praktijk en wetenschappelijk onderzoek nauw samenwerken. Deze samenwerking vindt plaats tussen zorgorganisaties en de academie in Academische werkplaats Sterker op eigen benen.

  Tijdens dit symposium en de daarop volgende inaugurele rede van Prof. dr. Geraline Leusink wordt stilgestaan bij deze benadering die anders is dan normaal en wordt er gesproken over wetenschappelijk onderzoek op dit gebied en ervaringen en uitdagingen in de praktijk. 

  place Nijmegen
  add 2.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 12:30 - 14:50

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  11-10-2019 12:30 - 14:50 Nijmegen
  business

  Organisatie

  business Radboudumc Health Academy
  phone 0243611111
  mail_outline continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
  place Gerard van Swietenlaan 2 (route 51) 6525 GB Nijmegen NL

  De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

  keyboard_arrow_up