Deze cursus is verlopen

Malawi nascholing 2019

Malawi Twente, 8-17 november 2019   Beste Twentse dokters, in navolging van de reizen naar Tanzania, gaan we in november naar Malawi! Tijdens deze nascholing streven we naar een intensievere samenwerking tussen de huisartsen en specialisten in Twente onder het thema: "Door (ver)binden sterken de (ver)banden”.

2850
22 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 2850
Opmerking :€ 2850,- p.p. voor leden van de huisartsenkring Twente (voor NIET-leden geldt een bijdrage van € 5700,- p.p.)

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
16 Sep 2019
31 Dec 2019
22 Punten
ABC1
Huisarts
16 Sep 2019
31 Dec 2019
22 Punten
ABC1
Physician Assistant
16 Sep 2019
31 Dec 2019
22 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
16 Sep 2019
31 Dec 2019
22 Punten
ABC1

Competenties

Medische handelen 50 %
Kennis en wetenschap 50 %
Omschrijving

Omschrijving

De duo’s van specialisten en huisartsvoorzitters hebben zich in de voorbereidingscommissie al met elkaar moeten verbinden en hebben onder leiding van de huisartsvoorzitters verbanden tussen de vakgebieden moeten leggen. Dit alles om tot mooie nascholingen te komen. We kijken niet alleen uit naar deze leerzame momenten, maar zeker ook naar de professionele en wellicht vriendschappelijke banden die tijdens de reis gesloten worden.

We gaan kennismaken met de ontwikkelingshulp in Malawi en bezoeken artsen die zijn uitgezonden door Tweega Medica. Per dag zijn er gemiddeld 3-4 nascholingsuren ingepland. Het totale aantal nascholingspunten bedraagt zowel voor huisartsen als specialisten 22 punten. We zijn in totaal met 45 personen, waaronder 14 specialisten uit het ZGT en MST.

We hopen er met z’n allen een mooie week van te maken, waarin wij de gezondheidszorg in Nederland achter ons laten en kennismaken met de zorg in één van de armste landen van de wereld. En we hopen veel moois te zien van wat dit land te bieden heeft!

 

Tsalani Bwino!

Maarten van Bergeijk, Kim Dorsman, Lennard Hiltermann en Colette Rijk

 

Specialismen: Gynaecologie, urologie, KNO, dermatologie, chirurgie, orthopedie, cardiologie, longgeneeskunde, neurologie, kindergeneeskunde en microbiologie.

 

Deelnemers: Huisartsen werkzaam in Twente


Kosten: € 2850,- p.p. voor leden van de huisartsenkring Twente (voor NIET-leden geldt een bijdrage van € 5700,- p.p.) Dit arrangement is inclusief:

7 overnachtingen op basis van volpension, een bezoek aan Liwonde National Park, lodges, vervoer ter plaatse en retourvlucht Brussel-Blantyre met Ethiopian Airlines.

Wij wijzen er nadrukkelijk op dat het voor ons niet mogelijk is een collectieve reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering bent u dus aangewezen op een eigen verzekering.

U zult overnachten in twee- of soms meerpersoonskamers.

Inleiding

Malawi Twente, 8-17 november 2019

 

Beste Twentse dokters, in navolging van de reizen naar Tanzania, gaan we in november naar Malawi!

Tijdens deze nascholing streven we naar een intensievere samenwerking tussen de huisartsen en specialisten in Twente onder het thema:

"Door (ver)binden sterken de (ver)banden”.

WDH Twente IA06-380

n.wools@huisartsenkringtwente.nl
100, H. Hartstralaan, HENGELO, 7555PJ