Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Malawi nascholing 2019

  Malawi Twente, 8-17 november 2019

   

  Beste Twentse dokters, in navolging van de reizen naar Tanzania, gaan we in november naar Malawi!

  Tijdens deze nascholing streven we naar een intensievere samenwerking tussen de huisartsen en specialisten in Twente onder het thema:

  "Door (ver)binden sterken de (ver)banden”.

  place Twente
  add 22.0 punten
  euro_symbol € 2,850.00
  access_time 14:00 - 11:00

  * Prijs: € € 2850,- p.p. voor leden van de huisartsenkring Twente (voor NIET-leden geldt een bijdrage van € 5700,- p.p.)

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  08-11-2019 t/m 17-11-2019 14:00 - 11:00 Twente
  description

  Omschrijving

  De duo’s van specialisten en huisartsvoorzitters hebben zich in de voorbereidingscommissie al met elkaar moeten verbinden en hebben onder leiding van de huisartsvoorzitters verbanden tussen de vakgebieden moeten leggen. Dit alles om tot mooie nascholingen te komen. We kijken niet alleen uit naar deze leerzame momenten, maar zeker ook naar de professionele en wellicht vriendschappelijke banden die tijdens de reis gesloten worden.

  We gaan kennismaken met de ontwikkelingshulp in Malawi en bezoeken artsen die zijn uitgezonden door Tweega Medica. Per dag zijn er gemiddeld 3-4 nascholingsuren ingepland. Het totale aantal nascholingspunten bedraagt zowel voor huisartsen als specialisten 22 punten. We zijn in totaal met 45 personen, waaronder 14 specialisten uit het ZGT en MST.

  We hopen er met z’n allen een mooie week van te maken, waarin wij de gezondheidszorg in Nederland achter ons laten en kennismaken met de zorg in één van de armste landen van de wereld. En we hopen veel moois te zien van wat dit land te bieden heeft!

   

  Tsalani Bwino!

  Maarten van Bergeijk, Kim Dorsman, Lennard Hiltermann en Colette Rijk

   

  Specialismen: Gynaecologie, urologie, KNO, dermatologie, chirurgie, orthopedie, cardiologie, longgeneeskunde, neurologie, kindergeneeskunde en microbiologie.

   

  Deelnemers: Huisartsen werkzaam in Twente


  Kosten: € 2850,- p.p. voor leden van de huisartsenkring Twente (voor NIET-leden geldt een bijdrage van € 5700,- p.p.) Dit arrangement is inclusief:

  7 overnachtingen op basis van volpension, een bezoek aan Liwonde National Park, lodges, vervoer ter plaatse en retourvlucht Brussel-Blantyre met Ethiopian Airlines.

  Wij wijzen er nadrukkelijk op dat het voor ons niet mogelijk is een collectieve reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Bij annulering bent u dus aangewezen op een eigen verzekering.

  U zult overnachten in twee- of soms meerpersoonskamers.

  business

  Organisatie

  business WDH Twente IA06-380
  mail_outline n.wools@huisartsenkringtwente.nl
  place Sabina Klinkhamerweg 21 7555 SK HENGELO
  keyboard_arrow_up