Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • 12e LOVAH congres

  Onder de noemer urogynaecologie kunnen we een heleboel zaken met betrekkingen tot (seksuele) gezondheid aan de orde laten komen. Hoe maak je in de dagelijkse praktijk een SOA bespreekbaar? En voelt je patiënt zich zo op zijn gemak dat hij impotentieklachten durft te uiten? En ben jij daar eigenlijk wel op voorbereid? Er is genoeg om bespreekbaar te maken. Van geloof en seksualiteit tot fertiliteit. Van prostaatklachten tot HPV vaccinaties. En van bekkenbodemklachten tot vaginisme. Kortom, het 12e LOVAH congres staat de hele dag in het teken van lusten en van lasten.

  Zien we je 24 januari? Let’s talk about it…


  Let op: De accreditatie en kosten van het 12e congres (2020) zijn nog niet bekend.


  place Rotterdam
  add 7.0 punten
  euro_symbol € 180.00
  access_time 09:00 - 21:00

  € Let op: Dit waren de kosten voor een niet-AIOS in 2019. Klik op de 'inschrijven'-button voor actuele informatie over de kosten.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  24-01-2020 09:00 - 21:00 Rotterdam
  description

  Omschrijving

  Het 12e LOVAH congres zal gehouden worden in de Van Nelle fabriek te Rotterdam.

  Ooit de modernste fabriek van Nederland. De eerste daglichtfabriek van Europa. Ontworpen om energie te geven. Een unieke locatie en daarom erkend als UNESCO Werelderfgoed. De tijd van de koffie, thee en tabak is voorbij. Maar de Van Nelle Fabriek is nu een van de grootste evenementen- en congreslocaties van Nederland. Alle reden om ons 12e congres hier te laten plaatsvinden!

  business

  Organisatie

  business LOVAH werkgroep congres
  mail_outline secretaris.lovahcongres@gmail.com
  place Molenweg 48 3604AV Zwolle

  De Landelijke Organisatie Van Aspirant Huisartsen (LOVAH) bestaat sinds 1980 en is sindsdien uitgegroeid tot dé organisatie die de belangen van huisartsen in opleiding behartigt. De LOVAH is een zelfstandige vereniging, waarvan alle aios huisartsgeneeskunde automatisch lid zijn.

  keyboard_arrow_up