Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Overtuigen en beargumenteren

  In debat ...
  • Waarom trok u nou aan het kortste eind bij de verdeling van vrije dagen?
  • Waarom doet die ander niet wat u belangrijk vindt?
  • Hoe zorgt u ervoor dat verzekeraars meebewegen in uw plan?

  Naast patiëntenzorg zijn we ook bezig met belangen voor de groep, de HAGRO, de zorgverzekeraar en uzelf. Door efficiënt gebruik te maken van debattechnieken, kunt u wellicht net wat meer voor elkaar krijgen. Zo wordt u weer leidend in plaats van lijdend voorwerp.

  place Alkmaar
  add 6.0 punten
  euro_symbol € 355.00
  access_time 18:00 - 21:30

  * Prijs: € Nascholingskosten abonnée DOKh (factuur): € 355,00 Nascholingskosten niet abonnée DOKh (factuur): € 475,00 Indien u kiest voor eenmalige afschrijving van uw cursusgeld, ontvangt u een korting van € 5,00

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  06-11-2019 t/m 26-11-2019 18:00 - 21:30 Alkmaar
  description

  Omschrijving

  Tijdens deze training leert u basistechnieken die worden gebruikt in het debat. Theorie wordt snel toepasbaar gemaakt en geoefend in debatvorm. Wat werkt om te overtuigen? Gebruik harde cijfers, ervaringen uit de praktijk of raak de gevoelige snaar. Leer hoe u argumenten helder en overtuigend kunt brengen door een goede opbouw te gebruiken en met voorbeelden bekrachtigen. Belicht problemen en oplossingen vanuit verschillende perspectieven.

  De training bestaat uit 2 avonden. Het zal vooral aanspreken bij bestuurders en voorzitters, maar het is zeer enthousiasmerend voor iedere huisarts met een mening.

  Een investering in uzelf en uw team.

  “Spreken zodat de ander mij hoort. Mijn boodschap kort en bondig overbrengen. Zó reageren dat de andere partij zich gehoord weet én direct stevig reageren en ook mijn punt weer maken. En ook de meerwaarde van samen een “debat-team” vormen. Dat leerde ik in deze workshop debatteren. Ik ervaar het geleerde toepasbaar op vele plekken”. Met als bijblijvende quote “Je zit aan de tafel of je staat op het menu”. Ilonka Brugemann, huisarts en begeleidingskundige.

  list

  Programma

  17.30 uur Ontvangst met koffie en broodjes (idem op beide dagen)

  18.00 uur Start programma (idem op beide dagen)

  21.30 uur fsluiting programma (idem op beide dagen)

  business

  Organisatie

  business Stichting DOKh
  phone 0725279100
  mail_outline secretariaat@dokh.nl
  place Robijnstraat 6 1812 RB ALKMAAR

  DOKh staat voor kwalitatief hoogwaardige nascholingen voor eerstelijns zorgverleners, georganiseerd door een enthousiast team van zorgverleners en bureaumedewerkers. We hebben de bevoegdheid om accreditatie toe te kennen voor de medewerkers in de huisartsenpraktijk.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up