Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Sportgeneeskunde Beeldvormende Technieken Casuïstiek bekken/heup/hamstrings bij sporters

  De sportgeneeskunde heeft zich in het laatste decennium steeds meer ontwikkeld in de richting van een klinisch specialisme met het heugelijke feit de erkenning als geneeskundig specialisme!  Het is voor de huidige sportarts/aios sportgeneeskunde essentieel een goed inzicht te hebben in de (on-)mogelijkheden van beeldvormende technieken bij aandoeningen van het bewegingsapparaat en wat de indicaties zijn om deze aan te vragen. Daarom wordt jaarlijks een cursus georganiseerd waarin een verdieping gegeven wordt op de kennis die in de praktijk van de opleiding wordt opgedaan. Bij deze cursus zal veel ruimte geboden worden voor interactie met de docenten.

  Dit jaar wordt de cursus ingevuld aan de hand van sportgeneeskunde casuïstiek die het bekken, de heup respectievelijk de hamstrings betreffen.

  De docenten zijn gerenommeerde (sport-)artsen die met de experts in de sportradiologie waar zij in hun praktijksetting mee samenwerken een bijdrage verzorgen aan deze cyclus. Hierbij worden de cursisten nadrukkelijk uitgenodigd tot interactie. 

  place Bilthoven
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 225.00
  access_time 13:00 - 16:30

  € Prijs is inclusief hand-outs en koffie/thee/broodjes

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  26-09-2019 13:00 - 16:30 Bilthoven
  business

  Organisatie

  business Stichting Opleidingen in de Sportgeneeskunde
  mail_outline sos@sportgeneeskunde.com
  place Professor Bronkhorstlaan 10A 3723 MB BILTHOVEN

  De Stichting Opleidingen in de Sportgezondheidszorg richt zich onder andere op het ontwikkelen en geven van cursussen en workshops, zoals u vindt in het cursusprogramma. Doel is de kwaliteit van de sportgezondheidszorg te verhogen, waardoor sporters en patiënten een optimale advisering en zorg geboden kan worden.

  keyboard_arrow_up