Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • WRITE A SCIENTIFIC ARTICLE AND GETTING IT PUBLISHED

  Het schrijven en publiceren van een wetenschappelijk artikel is vaak een lastige en tijdrovende taak, zeker voor minder ervaren auteurs. De cursus Write an article and getting it published helpt u bij het proces van het schrijven en publiceren. Deze populaire cursus, die van 1992 tot 2007 door het trainingsinstituut Postgrade werd gegeven, wordt nu aangeboden door PAOFarmacie.

  place Utrecht
  add 6.0 punten
  euro_symbol € 371.00
  access_time 09:30 - 16:30

  € exclusief BTW

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  27-06-2019 09:30 - 16:30 Utrecht
  03-12-2019 09:30 - 16:30 Utrecht
  description

  Omschrijving

  Tijdens deze ééndaagse cursus leert u hoe u zo efficiënt mogelijk een wetenschappelijk artikel schrijft en gepubliceerd krijgt. De cursus is interactief en geeft u veel praktische tips. U krijgt onder andere marketingtechnieken aangereikt om de kans om uw artikel gepubliceerd te krijgen, te vergroten. U krijgt tips om uw schaarse tijd optimaal te benutten door dagelijks tien minuten te schrijven. De evidence based writing techniek helpt u om discussies met coauteurs te winnen en zo het aantal keer dat u het artikel moet aanpassen of herschrijven te verminderen.

  U neemt een idee voor een artikel mee naar de cursus en oefent daarmee tijdens de cursus alle stadia van het schrijfproces: de planning, het schrijven en het indienen bij een wetenschappelijk tijdschrift. Aan het einde van de dag heeft u een raamwerk voor uw artikel, een eerste versie van de introductie en een strak omlijnd plan om het artikel af te maken en in te dienen.

  Deze cursus is geschikt voor iedereen die een wetenschappelijk artikel wil schrijven, zoals artsen, (ziekenhuis)apothekers, promovendi en onderzoekers. De cursus wordt in het Engels gegeven, tenzij alle deelnemers Nederlands spreken. Deze nascholing is voor artsen ABAN geaccrediteerd voor 6 uur. 

  business

  Organisatie

  business PAOFarmacie
  mail_outline info@paofarmacie.nl
  place Rembrandtlaan 31, 3723 BG Zeist
  keyboard_arrow_up