• share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Debatteren voor professionals

  Kom je tijdens een discussie niet altijd op de juiste reactie? Maar weet je dan een dag later precies wat je wilde zeggen? Ben je wel eens gefrustreerd dat je gelijk hebt maar je je collega’s hier niet van weet te overtuigen? Of misschien heb je vaak het gevoel dat anderen je ‘klemzetten’ tijdens een vergadering of onderhandeling. Schrijf je dan in voor de training Debatteren voor professionals. Zo leer jij als moderne professional nog beter overtuigend communiceren.

  place Hilversum
  add 12.0 punten
  euro_symbol € 1,365.00
  access_time 09:15 - 17:00

  € Dit is inclusief studiemateriaal, luxe catering, onze bestseller ‘Debatteren om te winnen’, het deelnemerscertificaat en uitgebreide begeleiding na de training. Training + coaching op eigen locatie: € 2.150,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  06-06-2019 t/m 27-06-2019 09:15 - 17:00 Hilversum
  04-09-2019 t/m 25-09-2019 09:15 - 17:00 Hilversum
  description

  Omschrijving

  In deze debattraining leer je in twee dagen vol zelfvertrouwen overtuigen. Spanning omzetten in ontspanning, zodat je straalt tijdens een presentatie. Je leert om drogredenen te herkennen en te weerleggen. En hoe je met jouw argumenten iemand voor je wint in een gesprek.


  Deze training is voor professionals die in hun werk afhankelijk zijn van effectieve mondelinge communicatie. Van adviseurs tot advocaten, van beleidsmedewerkers tot bestuurders, en van managers tot marketeers.


  Persoonlijke feedback staat in al onze trainingen centraal. Daarom geven wij je de ruimte om je eigen leerdoelen binnen het bestaande programma te behalen. De trainer creëert een veilige leeromgeving waardoor je niet alleen van de trainer kunt leren maar ook van elkaar. Groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 8 personen.

  list

  Programma

  Deze debattraining bestaat uit twee dagen met een aantal weken ertussen. Zo kun je de kennis van dag 1 direct toepassen in je dagelijkse praktijk. Op dag 2 zal de trainer vragen naar situaties waarin je de geleerde technieken hebt toegepast. Waarom ging dit goed, of waar is er nog ruimte voor verbetering? Tijdens de tweede dag werk je samen met de trainer aan het aanscherpen van jouw aandachtspunten. En bouw je verder aan je overtuigvaardigheden.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Na 2 dagen kun je:

  • Overtuigend spreken met zelfvertrouwen
  • Gelijk hebben en ook krijgen
  • Sterk argumenteren
  • Snel en effectief reageren
  • Je publiek inspireren
  • Drogredenen herkennen en weerleggen
  business

  Organisatie

  business Nederlands Debat Instituut
  mail_outline schmale@debatinstituut.nl
  place Frans Halslaan 57 1213 BK Hilversum

  Het Nederlands Debat Instituut (met NRTO-keurmerk) staat voor topkwaliteit, bevlogenheid en debatautoriteit. Wij verzorgen jaarlijks meer dan driehonderd trainingen op het gebied van mondelinge overtuigingskracht en vergadertechnieken voor zowel de overheid, het bedrijfsleven als de politiek.

  keyboard_arrow_up