Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Diabetische voet

  In het Wond Expertise Centrum (WEC) Rijnstate worden patiënten met diabetische voetproblemen in een multidisciplinair team behandeld. Het kernteam bestaat uit een vaatchirurg, internist, verpleegkundig specialist, podotherapeut en orthopedisch schoenmaker.  Het team werkt nauw samen met andere specialisten als dermatologen, radiologen en revalidatieartsen.  Zo krijgt de patiënt met complexe problematiek de optimale zorg.

  Belangrijk doel van het Wond Expertise Centrum is het delen van kennis met andere zorgprofessionals. Daarnaast wil het WEC door een nauwe samenwerking met de eerste lijn streven naar optimale kwaliteit van zorg; de juiste (wond)zorg op de juiste plaats.

  Doelstelling van het symposium 2019 is het delen van expertise en het verder verbeteren van de samenwerking met de eerste lijn rondom de patiënt met een diabetische voet. Met name door het vroegtijdig signaleren, adequaat doorverwijzen en de multidisciplinaire aanpak, kan de zorg voor de patiënt (nog) verder worden verbeterd en vaak erger leed voorkomen.

  add 3.0 punten
  euro_symbol € 50.00
  access_time 17:15 - 22:00

  € Inschrijfgeld voor externe deelnemers, inclusief parkeerkaart. .

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  15-05-2019 17:15 - 22:00 Onbekend
  business

  Organisatie

  business Rijnstate Marketing & Communicatie
  mail_outline leerhuis@rijnstate.nl
  place Wagnerlaan 55 6815 AD Arnhem
  keyboard_arrow_up