Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Refreshing Masterclass Oogheelkunde voor huisartsen 2019

  De afdeling Oogheelkunde en de Radboudumc Health Academy van het Radboudumc willen wederom een tweetal masterclass organiseren voor huisartsen, die reeds in het bezit zijn van een certificaat Bijzondere Bekwaamheid Oogheelkunde.

  De avonden zullen deels een theoretische update bieden, maar vooral praktische oefening met patiënten (bij voorkeur uit uw eigen praktijk). Wij willen zoveel mogelijk inspelen op uw behoefte. Bij uw registratie nodigen wij u van harte uit aan te geven welke onderwerpen u behandeld wilt zien.

  place Nijmegen
  add 4.0 punten
  euro_symbol € 395.00
  access_time 18:30 - 22:30

  € per avond

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-06-2019 18:30 - 22:30 Nijmegen
  description

  Omschrijving

  Refreshing Masterclass

  De refreshing masterclass is vooral bedoeld voor huisartsen die nog relatief kort in het bezit zijn van hun certificaat, dan wel waarbij de oogheelkundige vaardigheden door omstandigheden wat minder zijn gevorderd. Op deze avond wordt ingespeeld op door de cursisten vooraf ingebrachte wensen (waar loopt men in de dagelijkse praktijk tegenaan?). Er is gelegenheid tot het opnieuw ophalen, dan wel d.m.v. praktische tips & trics het upgraden, van de wat lastigere vaardigheden als binoculair spiegelen met de 78D- en 90D-lens en het oogdruk meten.

  list

  Programma

  De cursus duurt van 18:30 uur tot 22:30 uur.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Juiste urgentie voor diagnostiek voor doorverwijzing en aanvullend oogheelkundig onderzoek in de eerste lijn. 

  business

  Organisatie

  business Radboudumc Health Academy
  phone 0243611111
  mail_outline continueprofessioneleontwikkeling.rha@radboudumc.nl
  place Gerard van Swietenlaan 2 (route 51) 6525 GB Nijmegen NL

  De Radboudumc Health Academy heeft een divers opleidingsaanbod voor verschillende doelgroepen: van paramedici tot verpleegkundigen en van artsen tot onderzoekers. Binnen de Radboudumc Health Academy komen professionals al tijdens de opleiding met elkaar in contact en worden vanuit één gedachte opgeleid. We geloven in continue professionele ontwikkeling van zorgprofessionals en daar hoort een leven lang leren bij om patiënten dagelijks de beste zorg te kunnen bieden.

  keyboard_arrow_up