Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Startscholing – Eerstelijns oogheelkunde met tweedelijns kennis

  Vanaf 1 juni 2019 biedt star-shl in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland, Gezond op Zuid, IZER, het Oogziekenhuis Rotterdam, Zilveren Kruis en ZONBOOG het product: Eerstelijns oogonderzoek. Huisartsen en oogartsen hebben de handen ineen geslagen om dit oogonderzoek, uitgevoerd door de optometrist, op de locatie van star-shl vorm te geven. Het eerstelijns oogonderzoek betekent voor de patiënt: kwalitatief goede zorg, korte toegangstijden en geen belasting van het eigen risico.

  place Rotterdam
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 0.00
  access_time 17:30 - 21:00

  * Prijs: € Er zijn geen kosten verbonden aan deze scholing. Bij verzuim en afmeldingen korter dan twee werkdagen voor aanvang van de scholing worden kosten in rekening gebracht. Kosten huisarts: 50 euro.

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  21-05-2019 17:30 - 21:00 Rotterdam
  description

  Omschrijving

  In deze startscholing gaan oogartsen Ivan Gan en Caroline Storimans in op wat u als huisarts van dit onderzoek mag verwachten? Welke verwijscriteria zijn er voor het onderzoek en waarom? Hoe verloopt het proces en wat is het kwaliteitskader?

  Daarnaast zullen de oogartsen u bijpraten over een aantal veel voorkomende oogaandoeningen in de huisartsenpraktijk en wat u als huisarts zelf kunt doen in uw praktijk (eventueel na advies van de optometrist).

  list

  Programma

  17:30 uur: ontvangst en registratie met broodjesbuffet. Mogelijkheid tot kennismaking optometrist en bekijken spreekkamer.

  18:00 uur: aanvang scholing

  19:30 uur: pauze en mogelijkheid tot kennismaking optometrist en bekijken spreekkamer.

  19:45 uur: vervolg scholing

  21:00 uur: einde scholing

  business

  Organisatie

  business Stichting Star-SHL
  mail_outline scholingen@star-shl.nl
  place Bredaseweg 165 4872 LA Etten-Leur
  keyboard_arrow_up