Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Hoe word je een betere piloot van je emotionele systeem

  In de huisartsenpraktijk communiceer je met patiënten, maar ook met collega’s, stagiaires, zorgverzekeraars, andere zorginstellingen én met jezelf. Er wordt een beroep gedaan op je betrokkenheid, verantwoordelijkheidsgevoel, flexibiliteit, beschikbaarheid en rechtvaardigheid.

  place Soest
  add 3.0 punten
  euro_symbol € 160.00
  access_time 17:30 - 21:00

  € WDH-lid € 160,- Niet WDH-lid € 200,-

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  25-06-2019 17:30 - 21:00 Soest
  05-03-2020 17:30 - 21:00 Soest
  description

  Omschrijving

  We kunnen in het algemeen stellen dat dit sociale domein niet geheel vrij is van allerlei persoonlijke worstelingen. Dat goed beschouwd deze persoonlijke worstelingen te herleiden zijn tot worstelingen met je eigen emoties. Wat zijn eigenlijk emoties? Wat bepaalt precies welke emotie je krijgt op welk moment. Is het mogelijk om geen last te hebben van je emoties. Het antwoord daarop is ja!


  In deze workshop leg ik uit hoe je in staat zal zijn om in je eigen helikopter te stappen en de structuur en het landschap van zijn eigen functioneren, de anatomie van de menselijke neurologie en emoties te zien.

  Hoe je dit kan versterken en vrij kan maken in zowel intra- als inter-persoonlijk contact. 

  list

  Programma

  Van 17.30 tot 18.00 uur Ontvangst met warme maaltijd. 

  Van 18.00 tot 21.00 uur Programma. 

  business

  Organisatie

  business Federatie WDH Midden-Nederland
  mail_outline info@wdhmn.nl
  place Dalplein 61 3762 BN Soest

  Het vormgeven aan een gezamenlijk kwaliteitsbeleid in Midden Nederland en daardoor het bevorderen van de kwaliteit van de huisartsgeneeskunde in de regio. Hiertoe ontwikkelt en organiseert de Federatie programma's voor nascholingen en toetsing. De Federatie beschikt met betrekking tot haar kerntaak, de ontwikkeling van nascholingen, over de instellingsaccreditering afgegeven door het Accreditatie Bureau Cluster1 (ABC1) van de KNMG.

  Alle cursussen van deze organisatie
  keyboard_arrow_up