Deze cursus is verlopen

Leadership Life Support - Dagtraining

'HET ABC VAN LEIDERSCHAP MET ZELFKENNIS...' Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap. In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk. In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe...

550
6 Punten
Nascholing
Physical course - single

Prijzen

Regulier € 550
Opmerking :exclusief BTW

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
22 Mar 2019
31 Dec 2020
6 Punten
ABC1
Huisarts
22 Mar 2019
31 Dec 2020
6 Punten
ABC1
Physician Assistant
22 Mar 2019
31 Dec 2020
6 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
22 Mar 2019
31 Dec 2020
6 Punten
ABC1

Competenties

Samenwerken 30 %
Communicatie 30 %
Professionaliteit en kwaliteit 40 %
Omschrijving

Omschrijving

De training is een dynamische mix van groepsgesprekken, oefeningen doen in 2- of 3-tallen, individuele feedback en leergesprekken. In de dagtraining komen in ieder geval de volgende onderdelen naar voren:

  • hoe is jouw gedrag van invloed op het gedrag van anderen?
  • hoe geef ik op assertieve constructieve wijze feedback en hoe ga ik om met conflicten op de werkvloer?

Afhankelijk van de weersomstandigheden kunnen onderdelen buiten worden gedaan. Er is genoeg tijd voor pauze om uit te rusten van de verder intensieve cursusdag. Tip: boek deze cursus samen met HappyDoc op 5 en 6 november op dezelfde locatie!

Inleiding

'HET ABC VAN LEIDERSCHAP MET ZELFKENNIS...'

Authenticiteit, Balans en Communicatievaardigheden zijn de basis van effectief leiderschap: je persoonlijke ABC. Zelfkennis is de sleutel tot effectief leiderschap. In de training Leadership Life Support werk je vanuit persoonlijk perspectief aan deze competenties met als uitgangspunt je eigen medische praktijk.

In mijn jarenlange ervaring als SEH-arts, trainer en coach ervaar ik regelmatig hoe goede samenwerking en communicatie onder druk komen te staan onder invloed van persoonlijke factoren. Daar waar medisch kennis, technische vaardigheden en CRM kernprincipes in de opleiding aangeleerd worden, is er een opvallend vacuüm als het gaat over het ontwikkelen van de competenties samenwerking, communicatie en professionaliteit vanuit een persoonlijk perspectief. In Leadership Life Support ga je hier mee aan de slag.

Met de ontwikkeling van een stevige persoonlijke basis ben je in staat om vanuit jouw kracht leiding te nemen. Het stelt je beter in staat om (com)passievolle zorg te leveren en effectief leiderschap in al dan niet stressvolle omstandigheden te tonen.

Closing-the-loop, training & coaching

info@closing-the-loop.nl
33, Folkertslan, Beetsterzwaag, 9244EB