Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Cursus ECG-interpretatie

  Basiskennis ECG-interpretatie verstrekken. De deelnemers zijn na 3 cursusdagen in staat zelfstandig een ECG te interpreteren, op de hoogte van de meest voorkomende ritme- en geleidingsstoornissen, en kunnen pluis/niet-pluis situaties onderkennen alvorens een inspanningstest af te nemen. 

  place Driebergen-Rijsenburg
  add 18.0 punten
  euro_symbol € 995.00

  € inclusief BTW, lesmateriaal en lunch

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  04-02-2019 t/m 06-02-2019 Onbekend Driebergen-Rijsenburg
  06-05-2019 t/m 08-05-2019 Onbekend Driebergen-Rijsenburg
  23-09-2019 t/m 25-09-2019 Onbekend Driebergen-Rijsenburg
  25-11-2019 t/m 27-11-2019 Onbekend Driebergen-Rijsenburg
  description

  Omschrijving

  Te behandelen onderwerpen: Anatomie, grote hartziekten en elektrofysiologie. Ischaemie, laesie en infarcten. Alle ritme- en geleidingsstoornissen. Pre-excitatie, congenitale afwijkingen en kunstmatige pacemakers. Gedurende de hele cursus worden ettelijke ECG-stroken gebruikt ter ondersteuning. Ongeveer vier weken na de laatste cursusdag (cursus A) volgt een test die bestaat uit een theoriegedeelte en een gedeelte beoordeling ECG-stroken. Indien voor beide onderdelen een voldoende is behaald, verkrijgt de cursist een certificaat. B-cursisten ontvangen een certificaat van actieve deelname.

  list

  Programma

  Cursus B duurt 21 uur, verdeeld over drie achtereenvolgende dagen.

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Het doel van de cursus is de deelnemers zoveel kennis mee te geven dat zij in staat zijn het ECG te beoordelen, onderscheid te maken tussen de verschillende ritme- en geleidingsstoornissen en hier adequaat op kunnen reageren. Tevens geeft deze cursus een goede basis om de kennis te specificeren door middel van het opdoen van praktijkervaring en het volgen van vervolgcursussen of seminars.

  business

  Organisatie

  business DAT Advies & Training
  mail_outline service@datecg.nl
  place Champaubert 3972SB Driebergen
  keyboard_arrow_up