Deze cursus is verlopen.

 • share
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
 • Medrie: Gedrag veranderen in 10 minuten

  Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u binnen 10 minuten motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische klassikale training leert u verrassend veel in korte tijd.


  Let op: Voor beide data geldt dat deelnemers werkzaam dienen te zijn voor huisartspraktijken die contractueel zijn aangesloten bij de betreffende Medrie-zorgketen

  add 4.0 punten
  euro_symbol € 310.00
  access_time 17:30 - 21:30

  € Deze kosten worden geheel vergoed door de Medrie zorggroep waarbij u bent aangesloten

  event

  Datum & locatie

  Datum Tijd Locatie
  19-03-2019 17:30 - 21:30 Hardenberg
  19-11-2019 13:00 - 17:00 Swifterbant
  description

  Omschrijving

  Doelgroep

  19-3-2019 Huisartsen en Praktijkondersteuners regio Hardenberg. Ook diëtisten, diabetesverpleegkundigen, longverpleegkundigen, hartspec. verpleegkundigen mogen aansluiten

  19-11-2019 Huisartsen, Praktijkondersteuners en Diëtisten uit de regio Flevoland

  gps_fixed

  Leerdoelen

  Doel e-learning: In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties. 

  Doel klassikale training: In 3 uur past u de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt. De groepstraining wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep. 


  business

  Organisatie

  business Medrie BV
  mail_outline zwolle@medrie.nl
  place Dr. Klinkertweg 18 8025 BS Zwolle
  keyboard_arrow_up