Deze cursus is verlopen

E-learning: Nutrition & Cancer

Deze e-learning wordt aangeboden in samenwerking met de University of Arizona. Deze e-learning geeft je inzicht in de complexe relaties tussen kanker, voeding, genetica, epigenetica en het darm-microbioom. Je krijgt de beste evidence-based voedingsadviezen bij verschillende vormen van kanker onderwezen. Deze e-learning is al jaren in de VS geaccrediteerd voor 3,25 CME-accreditatiepunten voor alle artsen en is onderdeel van het fellowship...

92
3.3 Punten
Online
E-learning
E-learning

Prijzen

Regulier € 92

Beroepen

Arts voor verstandelijk gehandicapten
08 Nov 2018
31 Dec 2021
3.3 Punten
ABC1
Huisarts
08 Nov 2018
31 Dec 2021
3.3 Punten
ABC1
Physician Assistant
08 Nov 2018
31 Dec 2021
3.3 Punten
ABC1
Specialist ouderengeneeskunde
08 Nov 2018
31 Dec 2021
3.3 Punten
ABC1

Competenties

Kennis en wetenschap 100 %
Omschrijving

Omschrijving

Deze e-learning wordt aangeboden in samenwerking met de University of Arizona. Deze e-learning geeft je inzicht in de complexe relaties tussen kanker, voeding, genetica, epigenetica en het darm-microbioom. Je krijgt de beste evidence-based voedingsadviezen bij verschillende vormen van kanker onderwezen. Deze e-learning is al jaren in de VS geaccrediteerd voor 3,25 CME-accreditatiepunten voor alle artsen en is onderdeel van het fellowship Integrative Medicine van Dr. Weil. De kwaliteit is hoogstaand, wetenschappelijk onderbouwing uitvoerig en er wordt gewerkt met verschillende werkvormen (interactieve casuistiek, quizen en video). Dit maakt het een dynamische, leuke en effeciente manier van online onderwijs. De geschatte tijdsinvestering is 3,25 uur. Alle onderdelen zijn engels, zo ook de toelichting hieronder.


Let op:

KNMG: Voor huisartsen, medische specialisten en andere artsen: Ondanks dat deze elearning voor Amerikaanse artsen geaccrediteerd is, heeft de KNMG geen accreditatiepunten toegekend. Wel is het mogelijk -zoals vaker bij internationale scholingen/congressen- om met het Amerikaanse certificaat (3,25 CME) dat je per mail ontvangt, bij je eigen wetenschappelijke vereniging een individueel verzoek tot accreditatie in te dienen.

Amsterdam School for Integrative Medicine

claudia@schoolforintegrativemedicine.nl
464, Kennemerstraatweg, B kamer 1.4.03, Heiloo, 1851NG